Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobnom kéne a barátomat? Kinek van igaza?
Sokadszorra vesztünk össze, de a mai eset végleg betette a kaput.
Söprögettem a teraszon, és ez gyűlt össze:
Nos, én ki szerettem volna ezt dobni a kukába, de nem volt benne hely, mert a barátom többszöri kérésem ellenére sem volt képes kivinni azt a rohadt szemetet. Nem is tudom miért lepődöm meg, hiszen soha nem képes rá.
Szóltam neki, mire kioktatott, hogy simán lehúzhatom ezt a WC-n, mire mondtam, hogy szerintem eldugítaná. Erre teljesen begőzölt, szűkagyú, buta, rosszindulatú p_icsának nevezett, és azt mondta, hogy a nők nem jók semmire, nagyon buta mind, nem kellene nekik egyenjogúság.
Szerintetek eldugulna a WC, vagy nem? Kinek van igaza? Dobjam?
"Erre teljesen begőzölt, szűkagyú, buta, rosszindulatú p_icsának nevezett, és azt mondta, hogy a nők nem jók semmire, nagyon buta mind, nem kellene nekik egyenjogúság. "
Jó arc lehet a barátod.:D
"Erre teljesen begőzölt, szűkagyú, buta, rosszindulatú p_icsának nevezett, és azt mondta, hogy a nők nem jók semmire, nagyon buta mind, nem kellene nekik egyenjogúság."
Teljesen mindegy kinek van igaza, ilyet nagy bunkóság mondani egy barátnőnek.
Én tuti arcon vágtam volna,hogy így mer velem beszélni.
Sőt már rég kitettem volna a szűrét..
Te jobb pasit érdemelsz:)
És szerintem is eldugította volna a wc-t..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!