Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Panaszkodó, szingli nők, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Panaszkodó, szingli nők, nem gondoltatok rá, hogy bennetek van a hiba?

Figyelt kérdés
[link]
nov. 14. 20:43
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
78%

Nem szoktam panaszkodni, és a cikkben felsorolt tulajdonságokból egyetlen egy sem vonatkozik rám, sőt nagyon távol állnak tőlem, mégis szingli vagyok.

Amúgy a cikk korrekt, és nyilván sok nő beleesik ezekbe a hibákba, de ha egyszerűen nem találsz párkapcsolatra alkalmas pasit, akivel még a kölcsönös vonzalom is megvan, akkor fejre is állhatsz.

nov. 14. 21:27
 12/44 anonim ***** válasza:
64%
Próbált a közismertebb példákból meríteni, hogy mindenki találhasson olyat, amiben magára ismer. Lehet mondani hogy egyszerűcske, de ha sok gyakoris párkapcsolati kérdést lebontunk, akkor elég gyakran hasonló egyszerű okok húzódnak meg a háttérben, mint amikről itt is ír. Csak egy-egy köré szőtt történet, vagy megtörtént eset amiről szól, attól tűnik úgymond komolyabbnak. Most a valódi életdráma kérdésektől eltekintve, mert az megint más kaliber, az többnyire szélsőség szintén és nem az átlag.
nov. 14. 21:32
 13/44 anonim ***** válasza:
40%
Nem szoktam panaszlodni, maximum vélemenyt nyilvanitok, ha valaki megkerdezi, miert vagyok szingli.
nov. 14. 21:34
 14/44 anonim ***** válasza:
76%

A legtöbb ostobaság, az ilyen nők meg is érdemlik. Az utolsón elgondolkodtam. Ezt azért tényleg elvárják az embertől. Amikor én szülés után a baba-mama klubban meséltem, hogy sajnos nem tudunk eljárni a férjemmel kettesben, mert senki nem vigyáz a gyerekekre, a védőnő darabokra szedett. Mit akarok én randizni a férjemmel, amikor van két kicsi gyerekem?

A neten egy celeb megosztotta az élményeit, hogy az anyósa nem akart vigyázni a gyerekekre, mert együtt kell nyaralni, micsoda önzőség ez, megfosztani a gyerekeket a közös nyaralás élményétől, én kommenteltem. Hogy néha kettesben is el kell menni nyaralni, a gyerekkel menni teljesen más, de építeni kell a kapcsolatot. Hát, apró darabokra szedett a többi kommentelő, hogy nekem minek kellett gyerek, meg nagyon sajnálják a gyerekeimet, hogy ilyen anyjuk van, stb.

Szóval igen, a mai magyar társadalomban igenis elvárt egy nőtől, sőt, még egy férfitól is, hogy a gyermekek megszületése után már ne legyenek szerelmespár.

nov. 14. 21:56
 15/44 anonim ***** válasza:
32%
Mi is a kérdés? Ez inkább csak kiiktatás.
nov. 14. 22:46
 16/44 anonim ***** válasza:
36%
Nem szoktam panaszkodni, és nem ismerem az oldalt, nem nyitom meg, de igen, egyértelműen velem van a hiba.
nov. 14. 23:21
 17/44 anonim ***** válasza:
23%

Nem, akinek defekt a személyisége, nem gondol rá.

Inkább felkeres egy olyan csoportot, ami az elborult elméletét támasztja alá, és éli eszerint az életét.

Aztán a kiesett X év után esetleg megkérdőjelezi, mit rontott el.

De hát, csinálják, így is le lehet élni egy életet, morogva, gyűlölködve, másokat hibáztatva.

Más nők inkább pasiznak, elvitetik magukat a kanári szigetekre, meg ügyeskednek az életben, ahogy tudnak, és jókat röhögnek az egészen.

nov. 15. 02:33
 18/44 anonim ***** válasza:
59%
Jó kis cikk, elgondolkodtató.
nov. 15. 07:40
 19/44 anonim ***** válasza:
38%
Ha neked ez elgondolkodtató, két számjegyű az IQ-d.
nov. 15. 09:47
 20/44 anonim ***** válasza:
27%

#19 mondjuk egy Bien szintű oldalon ne várjunk magas értelmet, a cikkeket konkrétan a Mekiben dolgozó diáklányok írják keresetkiegészítésként, reggel a vécén ülve, tíz perc alatt.

De azt észrevettem, hogy a gyakoris incelek nagyon rárepülnek mindig az ilyen olcsó szórakoztató tartalmakra. Még a kukában turkálás is ígéretesebb ennél.

nov. 15. 10:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!