Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Panaszkodó, szingli nők, nem gondoltatok rá, hogy bennetek van a hiba?
nov. 14. 20:43
1/44 anonim válasza:
Normális nők és férfiak gondolnak erre, igen.
Csak nem egy incel vagy, akinek nem jut nő és gondoltad most megint felteszel egy kérdést, ami hátha vitát szít?
2/44 anonim válasza:
"Na most aztán jól megmondom a nőknek" "kérdés"
Veregesd meg a vállad, ügyes vagy.
3/44 anonim válasza:
Nyugi, nem csak ilyen nok vannak.
Vannak normalis nok.
4/44 anonim válasza:
Pedig jó kis cikk, én elolvastam. Nektek is el kellene! Ez nem férfihangos cikk, hanem bien.hu, közismert női oldal. Nőktől szól nőknek. Az benne az érdekes, hogy csomó olyan igaz megállapítást tesz a cikkíró nő, amiért itt másokat ti incelezni szoktatok. Holott reális és jó tanácsok. És csomó olyan tévhitre és hibára mutat rá a cikkíró nő, amivel sok itteni nő saját magát is szabotálja. Miközben a férfiakra mutogat, hogy mindez miért az ő hibájuk. Le lehet pontozni, nem is várok mást. Pedig talán elgondolkoztató lehetne, ha egy mainstream női magazin is ilyeneket ír, és itt mégis ennyien gyűlölködnek a hasonló témákon, akkor mennyire az átlag nők kommentelnek ide, vagy esetleg mennyire a sikertelen, boldogtalan, szélsőséges elemek?
5/44 anonim válasza:
Amiket a panaszkodó szingli férfiak kérdései alá írnak intelmeket, azok a panaszkodó nőkre nem vonatkoznak.
6/44 anonim válasza:
Aha! Szóval összejönni olyannal, aki nem is tetszik nem vonzódom hozzá. Aki inkább visszahúz, mint előre vinne. Akit munka után, gyereknevelés mellett még én szórakoztassam, én teremtsem meg az otthonos hangulatot, nehogy dobbantson. Nem kellene esetleg a férfiaknak is elgondolkozni? De jobbat mondok: Mindkét félnek nagyon el kellene gondolkozni!
7/44 anonim válasza:
Tisztelet a kivételnek persze. Vannak itt bőven normális nők is, tudok róluk. De úgy gondolom, hogy elsősorban nem ők szoktak gyűlölködni sem a férfiakra, meg általánosítva szidni őket. Szóval természetesen én sem rájuk gondoltam a 4-es válaszomban. Sokkal inkább egy problémás, de annál hangosabb rétegre.
8/44 anonim válasza:
#4 elolvastam a cikket, és van benne valami, igen. Ezért is írtam, hogy normális nők és férfiak elgondolkodnak ezen, tartanak önvizsgálatot.
Én abba kötöttem bele, hogy a kérdező nyilvánvalóan megint a nőket akarja ócsárolni.
#1 voltam.
10/44 anonim válasza:
Szerintem ez a cikk nagyon kis... egyszerűcskére sikeredett. Az átlag (panaszkodó) szingli nő nem ez. Nem ilyen hlye pitsa, mint amilyenekről ír. Másabb, "komolyabb" dilemmái vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!