Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a harom dolog csak ami szamit egy no sikeressegeben a tarskeresesben?
1. Szepseg (Ez min. 70% es elsosorban arc, haj, alkat. Popsi, mell csak ezek utan)
2. Fiatalsag
3. Keves volt szexualis partner
Elmentem a kérdést, hogy belinkeljem, miért vagyok szingli. Főleg a 2-es élő fleshlight leírását.
Másrészt, az alkat mi, ha nem mell, fenék, meg a többi?
"Elmentem a kérdést, hogy belinkeljem, miért vagyok szingli. Főleg a 2-es élő fleshlight leírását."
Azért vagy szingli mert nincs vagy kevés a szexigényed és semelyik pasi se szeret könyörgni hogy berakja a kolbászt.
22, nem akarok olyan kapcsolatban élni, ami csak a másikról szól. Annak semmi értelme.
De szerencse ilyen kolbászos prolikkal nem találkozom irl.
Ez ebben a formában hülyeség. Max. akkor lenne igaz az első két pont, ha az lenne a kérdés, hogy mikor van a legtöbb pasinál esélye... de ha pont nem a férfiak többsége érdekli, akkor a hajára kenheti a vékonyságát, ha az általa kinézett típusú férfi meg a "van mit fogni rajta" testalkatot preferálja pl. vagy MILF-fétise van.
A 3. sztem akkor fontos, ha vmi presztízses old money családba akar vki beilleszkedni, egyébként meg a férfiak többsége tojik bele, ha az első két pont stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!