Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos érthető dolog vagy szemét önző dolog hogy örülök annak ha egy vonzó csinos pár szenved a párkapcsolatban vagy csúnya dolgok miatt vége lesz a kapcsolatnak?
3. Nyilván mindenki a csinos vonzó nők után vonzódik ez szerintem teljesen természetes csak az élet baromi igazságtalan mert valakinek megadatik hogy vonzó párja legyen valakinek meg nem...
És az fel sem merül benned hogy talán a külsőm miatt vált ilyenné a személyiségem ,mert baromi sok visszautasítást kaptam, próbálkoztam és egyszerűen mindenki visszautasított és a személyiségem itt tarzolt nagyon ugyanis a környezeti hatások igenis befolyásolják a személyiségetet ez pszichológiai tény
7
Nem, kepzeld el, én nem tudok. Igaz probalkozom. Most vendégeskedtem a szent jános korhazban egy hetet, mert a nem evestől, gyomor problémáim vannak. (Elájultam a nem evestől) és ha megdoglok, sem megyek.80 kg alá. És kapaszkodj meg, 5 napig infuziot reggeliztem/ebédeztem/vacsoráztam, és egyetlen egy!!!!!! kg sem ment le!
"Nyilván mindenki a csinos vonzó nők után vonzódik ez szerintem teljesen természetes csak az élet baromi igazságtalan mert valakinek"
- Igen, ahogy a nők is vonzó férfiak irán vonzódnak. Vagy az nem természetes?
Igen, ahogy a nők is vonzó férfiak irán vonzódnak. Vagy az nem természetes?
Pontosan ezért igazságtalan az élet mert nem minden ember egyformán vonzó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!