Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kizáró a nőknél az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kizáró a nőknél az a férfi aki csak egy postás?

Figyelt kérdés
És nem kell az olyan duma hogy ez csak kifogás! Mert a személyiséged a rossz! Vagy dagadt vagy ! És kegyes hazugsàg ss hogy “nyugodj meg ! Mert a nőknek az összes melós , betanított munkás egy és ugyanaz a xar, mert csak az a férfi aki milliókat keres”.

#postás #albérlet #melós #Kerékpár > nincs autó #Minimálbér de nagy szívvel
nov. 9. 08:25
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
26%
#8 Némi frusztrációt érzek 😂
nov. 9. 09:04
 12/31 anonim ***** válasza:
65%

Ugyanezt tapasztaltam.

Tudod, mikor egy nő már nem hamvas kis 15 éves, és biztos egzisztenciája van, gyorsan eljut oda, hogy egyáltalán nem akar már ismerkedni. Mikor a zsírosbajszú, ötvenesnek látszó postás is a tinikre veri a farkát, és mindenkit egy lepukkant vén szatyornak lát, akinek már beállt a menstruációs ciklusa, aki örüljön, ha megpiszkálják. Ennek megfelelően nulla elvárásod lehet. Sőt, még érezd magad megtisztelve, ha odaköltözik, kizabálja a hűtőt, fikázza a főztöd, aztán elkezd rendezkedni, hiszen ő az úr a háznál. Este meg nagy kegyesen hagyja magát lexopni, miközben másokról fantáziál. Ezt meg nőként tekintsd egy jó kapcsolatnak, hiszen nem alkoholista (szerinte) és nem ver meg (csak verbálisan bántalmaz), ezért hozd le a csillagokat is az égről, hogy nehogy elhagyjon a főnyeremény.

Tudom, sarkítva van, és az iróniát sem érti mindenki, mert szükséges hozzá némi intelligencia.

Csak tudod, nem véletlen, hogy egyre kevesebb nő akar ismerkedni. Férj, házasság nem kell, gyereket nem akar (a férfiak még annyira se!), a szex meg jobb egyedül. Egy macska pedig több szeretet ad.

Igazából itt a pasiknak okoz ez frusztrációt, hogy egy nő sokkal boldogabb egy vibrátorral meg egy macskával, mint kapcsolatban, és egyre több pasinak nem jut punci éveken, évtizedeken keresztül.

nov. 9. 09:22
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Minden postás ismerősömnek van családja... Mondjuk ők rendes emberek, nem olyanok, mint a kérdező.
nov. 9. 09:32
 14/31 anonim ***** válasza:
51%

12

Annyiba belekötnék, hogy egyaltalán nincs sarkitva

nov. 9. 09:40
 15/31 anonim ***** válasza:
48%

12.

Hát a nyolcas válaszból minden sugárzott, csak a boldogság vagy az elégedettség nem.

nov. 9. 10:19
 16/31 A kérdező kommentje:
Mennyi frusztrált nő van itt? Pszichológus kell nektek. Én nem ia vagyok postás! Csak kellett egy példa szakma. Sokatoknak marad a kiskutyás élet! Mert ezt a pénzéhes - felszínes stílust azt senki nem fogja tolerálni.
nov. 9. 11:10
 17/31 anonim ***** válasza:

Dolgoztam postán, minden postásnak volt nője.

Elég jól keresnek, illetve a jattból sok pénz bejön nekik, nem tudom honnan veszitek hogy csórók.

nov. 9. 11:37
 18/31 anonim ***** válasza:
47%

16

Te meg, "vékonyjolkinézőnő"éhes vagy. Az talán nem felszines? Te is ugyanugy az vagy, csak a felszinességed tátgya más!

Igen, van kiskutyám. Hűséges, nem hugyozza körbe a wc.t, nem basz át, nem tesz tönre lelkileg, nem mondja a képembe, hogy a munkahelyi előmenetelemet csak a mázlimnak köszönhetem, a diplomámat meg annak, hogy nő vagyok es terpesztettem, nem csal meg, és főleg, nem élősködik rajtam. Ahha, inkabb kutya

nov. 9. 11:39
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
Hát azért a Magyar Posta csomagkiszállítós futárját lerendezném bárhol, aki a környékünkön szállít 🤩.
nov. 9. 11:41
 20/31 A kérdező kommentje:

Látszik volt egy rossz tapasztalatod. És a férfinek igaza volt.., 😃

nov. 9. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!