Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kizáró a nőknél az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kizáró a nőknél az a férfi aki csak egy postás?

Figyelt kérdés
És nem kell az olyan duma hogy ez csak kifogás! Mert a személyiséged a rossz! Vagy dagadt vagy ! És kegyes hazugsàg ss hogy “nyugodj meg ! Mert a nőknek az összes melós , betanított munkás egy és ugyanaz a xar, mert csak az a férfi aki milliókat keres”.

#postás #albérlet #melós #Kerékpár > nincs autó #Minimálbér de nagy szívvel
nov. 9. 08:25
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
89%

Mer rosszul keres 🤷🏻‍♀️...vagy most erre mit lehet válaszolni.?

Úgyis erre megy ki a kérdés.

Amúgy 2 postást ismerek és mind2 nős.

nov. 9. 08:36
 2/31 anonim ***** válasza:
74%
Mert más nőknek visz szerelmes leveleket.
nov. 9. 08:41
 3/31 A kérdező kommentje:
Miért kellene mindenkinek milliomos adonisznak lennie? 50 év múlva mennyi család lesz? Vagy mint a sci-fi filmekben egy kiéget, romos épületek? Benne éhező szingli férfiak akik szexrobotokkal szexelnek?
nov. 9. 08:43
 4/31 anonim ***** válasza:
81%
Dolgoztam postán, 95%-nak volt párja, vagy felesége, gyerekei. Emellett voltak akik kb végigdugták a járataikat is. Postán belül is keresztbe kasul futottak a kapcsolatok. :D
nov. 9. 08:44
 5/31 A kérdező kommentje:

Ez valami kis falu? Nálunk nagyon kevés a családos kolléga.

nov. 9. 08:46
 6/31 anonim ***** válasza:
70%

Kétféle postás van.

1. Igénytelen, dagadt, csóró, aki a kutyának se kell. Munka előtt és után is a kocsmában találod.

2. Akire a faluban minden második gyerek hasonlít.

Nos, talán meglepő, de egyik sem a nők álma.

nov. 9. 08:49
 7/31 anonim ***** válasza:
28%

3

Most, tényleg full őszinteséget vársz? Amire magad is tudod a valaszt....

Szerinted, egy postással, milyen csaladi élet lehetne? Nyomorogva, éhezve? Egy dolog, hogy en pl most netto 500 körül keresek, de ha szülök (te ugye nem tudsz szülni) akkor ez lecsökken 200ra.

Én jobban szeretek úgy élni, hogy nem kell a számlákon izgulnom, vagy azon, hogy mikor rak ki a főbérlő. Szeretem a minősegi eteleket, szeretem, hogy van pénzem tovabbtanulni, hogy nem kell azon idegeskednem, hogy miből tankolom meg az autómat. Plusz, melegben szeretek élni (sőt, szexelni is csak melegben tudok), nem pedig hidegben, mert nem lehet befűteni, mert az drága! Urambocsá' szeretem, hogy egy évben 2-3x el tudunk menni valahová egy hétre. Egyébként meg, van postás ismerősöm, van felesége, igaz 120kg körül van a nő, de nagyon kedves.

nov. 9. 08:53
 8/31 anonim ***** válasza:
29%

Mert a 0-val egyenlő a fizuja. Nem fogom eltartani, pénzelni hogy egy szinten élhessünk.

Ez az a típus, aki szarabbul él mint a macskáim. A kaját kienné a szájukból, és ez nem vicc.

6kg táp 17.000/ hónap, plusz 2-3 egész csirke /hó.

A postás mikor eszik ilyen jól? Farhátra se futja. Első dolga lenne hiszti rohamot csapni, hogy "MárPeDiG NhEeeeemm VeSzEl nEkIk ijjjJJjeneket MoStanTól"

Szarfaxxxú, csóró lúzer az én pénzemmel gazdálkodna. Tele van a tinder ilyennel. Még nem is találkoztunk, de már gondolatban berendezkedik a házamba és beossza a pénzem.

Csak olyannal kezdenék, aki nem csóróbb nálam. Gazdagabb se legyen, csak legyünk egy szinten.

nov. 9. 08:57
 9/31 anonim ***** válasza:
85%

3

Nem kell mindenkinek milliomos adonisznak lennie! Csak, bőben van átmenet a milliomos adonisz, és a postás között. Nekem egyszerüen jobban tetszenek a biztos egzisztenciával rendelkező férfiak, akik mellett nem kell nyomorgni

nov. 9. 09:01
 10/31 anonim ***** válasza:
69%
Mert keveset keres.
nov. 9. 09:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!