Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi mindenben csak egy átlagos vagy lúzer, akkor a nőknél sose fog tiszteletet kapni?
Mondok pár példát de ne kapcsoljatok össze velem. Nem a saját adataimmal írom a kérdést.
Pl
176 cm magas, ugye 180 kb az átlag jelenleg, mert a 25 alattiak magasabbak mint a 20 évvel ezelőtti fiatalok.
Ha csak 14 cm a farka. Egy bulizós nőnél , akinek már 100 férfival volt szex, az a 14 centis Jancsit nem fogja férfias embernek tartani.
Zolika mondjuk 90 kg , vagy 100,110,220,130 akármennyi az sose lesz népszerű a vékony vagy fitneszes csajok között. Mert rengeteg a 60-70 kg-os 20 éves fiú és így a hétköznapi 35 éves Zolika az dagadt lesz számukra.
Jenő egy becsületes férfi. 15 éve szabadságra se ment. De mivel a legmagasabb iskolai végzettsége csak az érettségi, ezt a bére is megmutatja ami 300 ezer nettó. Jenő kiesik az összes nőnél mert erre a fizura nem lehet családot tervezni. Sem jól élni ,utazgatni, menőskődni semmi.
En nem akarok menoskodni.
De retek sokat tanultam es szivtam, eveken at(most is) munka mellett tanultam, hogy ott tartsak, ahol most.
Nekem fontos, hogy a parom szinten aladni tudjon az eletben, ne fogjon vissza, ne csak en tegyek anyagilag a kozos jovonkert.
Vannak olyan nok, eleg sok, akiknek jo az az elet, amit elnek, nem tanulnak tovabb, nem fejlesztik magukat. Ilyen nokkel ismerkedjen Jeno.
Suba subahoz, guba gubahoz.
Ugyan már!
Béla még mindig foghat egy húszkilós pontyot, amit ha lefotóz, a társkeren a lábai előtt hevernek a nők.
A tiszteletnek semmi köze sem a magassághoz, sem a farokhosszhoz, sem a testsúlyhoz, sem pedig a fizetéshez.
Az X generációnál még dívik, hogy tisztelet jár automatikusan a kor vagy a pozíció mentén, de az Y generációnál már megjelent, a Z-nél me gmár alap, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni és nem jár automatikusan pl a pozíció mellé. Egy veleszületett tulajdonság mellé meg aztán pláne nem.
Btw attól becsületes sem lesz senki, hogy nem vette ki a törvényileg biztosított szabadságait. Ettől csak simán workaholic lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!