Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek randizni így?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, aki hónapokkal ezelőtt bejelölt társkeresőn. Beszélgettünk elég sokat, szeretett volna találkozni is.

Viszont én nem tudtam rávenni magam, mert úgy érzem kevés vagyok hozzá. Láttam, hogy közösségi oldalon milyen nőket követ. Én nem vagyok ilyen photoshop maca, van egy kis felesleg is rajtam - amire azt mondta nem zavarja. Ettől függetlenül rengeteg jelölést kapok, de másokat simán elfelejtek.

Azóta néha ír, érdeklődik felőlem, reménykedik hátha meggondolom magam. Én sem tudom őt kiverni a fejemből, nagyon tetszik kívül-belül, igazából összeillenénk minden szempontból.

De látom magam előtt, hogy borzasztó lenne az egész találkozó.

Igazából elég súlyos önbizalomhiányom van, sajnos volt aki tett ezért.

Úgy érzem ő lehetne az igazi, nem akarom elszalasztani, de félek.

nov. 6. 20:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
És még hány más dolga van, amiről nem tudsz.
nov. 7. 11:37
 22/29 A kérdező kommentje:

Mindenkinek vannak dolgai.

De amit én most kifogásoltam benne, nem tudom elfogadni és mások előtt is kellemetlen.

Azt nem mondhatom neki, hogy akkor kap esélyt, ha kukába vágja az összes ilyet.

Mindegy, elengedem…

nov. 7. 11:43
 23/29 anonim ***** válasza:
72%

De akkor mindenki lehetne az igazi, ha mas lenne, mint amilyen 🤣

Igazi abbol lehet, akivel klappolnak a dolgok, akit ismresz.

Egy total ismeretlen, reflages pali nem.

nov. 7. 11:59
 24/29 A kérdező kommentje:

Nem lehetne mindenkiből igazi, mert másoknak több olyan tulajdonsága is van, ami nekem nem felel meg, ez rögtön az elején kiderül.

Ez a pasi esélyes lett volna, ha nem akadok fenn ezen a dolgon.

nov. 7. 12:03
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

Miért baj az neked, hogy szereti a nőket nézegetni? Neki ez a hobbija! Olyan, mintha nekem szóvá tenné azt egy pasi, hogy miért nézegetek kiscicás videókat? Vagy Szibériáról, Japánról szóló videókat. Mert nekem meg ez a hobbim, és kész.

Nagyon féltékeny típus vagy kapcsolat nélkül is, hát még milyen lennél, ha kapcsolatban élnél.

nov. 7. 14:02
 26/29 anonim ***** válasza:
75%
Neked minden kérdés alatt el kell mondanod, hogy Japán mániás vagy.
nov. 7. 14:17
 27/29 anonim ***** válasza:
52%
25. Most írom először, de mindegy.
nov. 7. 14:28
 28/29 anonim ***** válasza:
Milyen videókat nézegetsz Japánról? Ez engem érdekelne.
nov. 24. 01:30
 29/29 anonim ***** válasza:
Az a gond hogy sok pasi azért is követ ilyeneket mert nem akar kiesni a haveri társaságból. Van aki ilyen körökben kénytelen mozogni, pl munkahelyen ezekről témázgatnak, és ő igazodik. De persze tényleg rossz látni hogy ilyen nőket követ, mert ha énekesnőt vagy színészt az más mert amögött van teljesítmény is.
nov. 24. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!