Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek randizni így?
Van egy férfi, aki hónapokkal ezelőtt bejelölt társkeresőn. Beszélgettünk elég sokat, szeretett volna találkozni is.
Viszont én nem tudtam rávenni magam, mert úgy érzem kevés vagyok hozzá. Láttam, hogy közösségi oldalon milyen nőket követ. Én nem vagyok ilyen photoshop maca, van egy kis felesleg is rajtam - amire azt mondta nem zavarja. Ettől függetlenül rengeteg jelölést kapok, de másokat simán elfelejtek.
Azóta néha ír, érdeklődik felőlem, reménykedik hátha meggondolom magam. Én sem tudom őt kiverni a fejemből, nagyon tetszik kívül-belül, igazából összeillenénk minden szempontból.
De látom magam előtt, hogy borzasztó lenne az egész találkozó.
Igazából elég súlyos önbizalomhiányom van, sajnos volt aki tett ezért.
Úgy érzem ő lehetne az igazi, nem akarom elszalasztani, de félek.
Igen, egy próbát megér. Ha rosszul sül el, legalább tudod, hogy megpróbáltad és könnyebben tovább tudsz lépni. De miért ne mehetne jól? Ha nem tetszenél neki eléggé, már rég keresett volna mást és nem próbálkozna nálad újra és újra.
Viszont az önbizalomhiányoddal kezdened kéne valamit, mert ezzel már előre szabotálod a kapcsolatodat akár vele, akár mással.
Közben keres is mást, csak nem jön össze neki.
Láttam a követéseit, és úgy érzem csak szamár lennék. Bár az is igaz, hogy a saját külsőm nem látom reálisan. És azért nem utolsó dolog a közös hullámhossz sem, főleg, hogy nem vagyunk már tinédzserek.
Nem is talalkoztatok, hogy lehetne mar o az igazi? A legtobb ember itt cseszi el, hogy egy elkepzelt alomkephez ragaszkodik 0 talalkozo nelkul.
Online mindenki mutat magarok egy kepet, aztan, hogy ez koszono viszonyban van e a valosaggal, csak szemelyesen derul ki.
Nalam mondjuk kizaro ok, ha valaki ilyen tartalmakat kovet, ezt a tipik proli emberek szojtak, akinek megvan ugyan otthon a feleseg meg a harom gyerek, de kozben ezekre a munokre veri.
1. Szerintem régen rossz ha egy férfi nőket követ be!
2. Minek variálsz magadon a másik félnek kell látnia megfelelő vagy számára vagy sem egy randiba senki sem halt bele ha jó lesz a vége ha nem.
Egy randi simán belefér. Legfeljebb nem lesz belőle semmi. Még mindig jobb, mint macinaciban ülni szombat este a kanapén. :P
33F
"Még mindig jobb, mint macinaciban ülni szombat este a kanapén"
Dehogy jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!