Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti elmennétek egy lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmennétek egy lánnyal randizni ha nagy az esélye, hogy nem jössztök be neki?

Figyelt kérdés
A lány még sosem látott élőben...premier lenne
2016. szept. 4. 20:18
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Nyíregyháza/Debrecen messze van, szóval nem.

JÖSZTÖK :DDDDD

2016. szept. 4. 20:21
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha nincs jobb dolgom, akkor persze, mièrt ne.

Az legyen a lány baja, hogy most bejövök-e neki vagy sem.

2016. szept. 4. 20:21
 3/10 anonim ***** válasza:
47%

Josztok:-)))

Oszt mi lesz ha nem jovol be? Sömmi. Meg kõk probalni maskepp nem lehet mögtudni, tessek csak elmönni legroszabb esetbe nem jövöl be. No, nem kerdes öz, szödd össze magad.

2016. szept. 4. 20:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha az ember neten ismerkedik, én alapnak tartom, hogy legalább egy képcsere történjen. Nem kell feltétlenül ezzel kezdeni az ismerkedést, de ha már elindul egy hosszabb beszélgetés, akkor nekem szükségem van rá, hogy egy arcot tudjak társítani hozzá. Ha sokáig húzza valaki, akkor egy fantáziakép alakul ki az emberben, és mikor a valósággal szembesül, jön a csalódás. Megértem én, hogy mindenki fél, hogy ha meglát róla egy képet, mi van ha nem jön be, mi van ha rögtön lelép, de ha ez következik be, akkor inkább történjen meg hamarabb, amikor még kevésbé fáj.
2016. szept. 4. 20:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. szept. 4. 20:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Persze. Voltam már olyan randi, ahol tudtam, hogy túl szép hozzám a lány. De már több randi is lett belőle :P
2016. szept. 4. 21:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Miből szűrted le,hogy nem jössz be neki?Szerintem valami oka van,hogy látni akar nem?Próbát megér,és alakulni fog hidj benne!
2016. szept. 4. 21:37
 8/10 anonim ***** válasza:
KIsmalacka jössz te jössz te? Itt a finom kelkápöszte!:DD
2016. szept. 4. 21:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha elmegy veled randizni, akkor hogy lenne nagy esély arra, hogy nem jössz be neki?

Persze, előfordulhat, de velem pl. csak egyszer történt ilyen. Az elutasítások többsége már randi előtt megvolt.

2016. szept. 5. 00:38
 10/10 A kérdező kommentje:

OK, nyelvtani hibát vétettem, megérdemeltem a "konstruktív" hozzászólásokat.

Végül kimentem a lánnyal és hát végül nekem nem jött be a stílusa. De legalább nem vesztettem semmit.

2016. szept. 6. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!