Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nyáron ismerkedtek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nyáron ismerkedtek meg valakivel, elmennétek pár hét ismeretség után együtt nyaralni? Vagy nektek mennyi idő kell hozzá?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok arra is, hogy a különböző korosztályok mit gondolnak, ha lehet írjatok kort és nemet.

2016. júl. 14. 12:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem! Pár hét alatt nem ismerek ki senkit sem, h ki milyen... 22/L
2016. júl. 14. 12:49
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

Én elmennék. Lehetséges, hogy ott összejönnétek, vagy kiderülne, hogy nem az igazi. :)

Ha az előbbi, akkor hatalmas élmény, utóbbinál lehet továbblépni. ;)

Lehet csak azért gondolom így, mert fiatal vagyok és vágyom a kalandokra, de ki tudja.. :D

16/f

2016. júl. 14. 12:51
 3/12 anonim ***** válasza:

Én a párommal az első találkozásunk után egy héttel mentem nyaralni, igaz, csak egy napra, de akkor is. Életem egyik legnagyobb élménye volt :).

22L

2016. júl. 14. 12:53
 4/12 anonim ***** válasza:
Persze.
2016. júl. 14. 12:56
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem, volt egy csaj akit majdnem elvittem külföldi nyaralásra vagy utána a balatonra és csak pár hete ismertem, nagyon jól tettem, hogy ez nem történt meg. Csak kidobott pénz lett volna.
2016. júl. 14. 13:12
 6/12 anonim ***** válasza:
24/F
2016. júl. 14. 13:12
 7/12 anonim ***** válasza:

Én december közepén ismerkedtem meg társkereső oldalon a barátommal, és január végén elvitt a nyaralójukba (kb. 800kmre a lakóhelyünktől) 1 hétre. Eleinte kicsit hezitáltam, féltem hogy lehet kiakar nyírni, aztán külföldön úgyse találnak rám, de végül nagyon jól éreztük magunkat.

Sőt a szüleimnek se tetszett , hogy gyakorlatilag egy ismeretlennel utazgatok, de hát ez csak véleményként fogalmazták meg. Azóta együtt vagyunk egyébként.

21/L

2016. júl. 14. 13:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Évek óta nem voltam klasszikus értelemben nyaralni. Ha az én utazásaimba becsatlakozna, az nem lenne gond, de ezeket nem sokan vállalják be még az ismerőseim közül sem. "Hagyományos" nyaraláshoz jobban kell ismernem.
2016. júl. 14. 13:26
 9/12 anonim ***** válasza:

mi pont így csináltuk tavaly

páromat megismertem nyáron, és a szezon végén megkérdezte, hogy elmennék-e vele nyaralni, nem bántam meg

ez egy belföldi nyaralás volt, nem csináltam belőle nagy ügyet

25L 39F

2016. júl. 14. 15:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Simán. Nagyon megbíztunk egymásban az első pillanattól, minden kétségtelen volt :D

23f

2016. júl. 14. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!