Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nyáron ismerkedtek meg valakivel, elmennétek pár hét ismeretség után együtt nyaralni? Vagy nektek mennyi idő kell hozzá?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok arra is, hogy a különböző korosztályok mit gondolnak, ha lehet írjatok kort és nemet.2016. júl. 14. 12:45
11/12 anonim válasza:
Én kirándulni mentem el egyszer egy sráccal, több mint 1 hónapja ismertem, aranyos volt mindig, kedves, csak az erdő szélén majdnem megerőszakolt aznap. Teljesen félreismertem, másnak mutatta magát addig. De volt pár másik hasonló élményem is másokkal, szóval ezek után már senkivel nem mennék el sehova amíg nem ismerem meg tökéletesen... ami igen hosszú idő.
12/12 anonim válasza:
Én egy üzletbe jártam, ahol már régóta nagyon tetszett az eladó srác. Megkérdeztem tőle, hogy lenne-e kedve valahova beülni egy italra. Mondta, hogy igen, a hétvégén. Péntek délelőtt megint bementem hozzá és mondtam neki, hogy megyek a balcsira két napra és megkérdeztem, hogy lenne-e kedve eljönni velem. Délután háromkor indulok. Mindezt magázódva, és miután igent mondott, javasolta, hogy akkor tegeződhetnénk. A kocsiban ismerkedtünk meg, ugyanis előtte semmi privát dolgot nem beszéltünk, nem tudtunk egymásról semmit. Bár nem lett belőle kapcsolat, de azt a hétvégét míg élek nem felejtem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!