Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti elmennétek így randizni?
Társkeresőn megismert “randipartner” kávézni hív el, amikor kijelented, hogy nem iszol kávét, majd bedobja, hogy akkor menjetek el SÉTÁLNI lol. Igazi csövesbánat megúszós mentalitás, felajánlod, hogy menjetek el egy bárba, mert nagyon jó onnan a kilátás a városra, nem is drága, átlag budapesti árszínvonalú, de arra húzza a száját, ergó még arra sem képes, hogy egy italra meghívjon, minél olcsóbban le akarja tudni.
Mennél vele így is?
"felajánlod, hogy menjetek el egy bárba, mert nagyon jó onnan a kilátás a városra"
Aztán miért ajánlanék ilyen hülyeséget? Eszemben se lenne egy randit azzal tölteni, hogy Bp-t nézegetem egy bárból (egy bárból, ez komoly?), sőt, nem is utaznék fel oda egy randi kedvéért.
Egyébként be tudnád linkelni a törvényt, ami megtiltja, hogy séta KÖZBEN az ember beüljön valahová meginni valamit? Köszi.
"Ti elmennétek így randizni?"
Ez arra vonatkozik, hogy mi, a válaszolók, ugye? Tényleg halvány fogalmad sincs arról, hogy az ország lakosságának nagyobbik része NEM Budapesten él?
Én elmennék, de mondjuk én randizni amúgy is azért megyek, hogy megismerjem a másik embert, nem azért, hogy az anyagi lehetőségeit felmérjem. Főleg, hogy a városban sétálva is fel lehet ám fedezni a jó és szép környékeit, menet közben egy fagyi, egy valami ital, ami mindkettőtöknek jó, felültök az óriáskerékre a Deákon, megnéztek valami galériát, beültök valahova kajálni így hirtelen ötlettől vezérelve, akármi belefér amihez kedvetek van. Attól még lehet nagyvonalú és "jó parti", hogy először szeretne egy viszonylag semleges opcióval élni. Ez nekem is sokkal biztonságosabbnak hangzik, ha egy bárba hívna valaki első randira, én pl oda nem mennék, akármilyen jó is a kilátás a városra, mert egyrészt miért alkohollal próbálkozunk, csak nem le akar itatni, hogy könnyen ágyba vigyen? Beginázza az italom, amíg kiszaladok pisilni, hát kösz, kihagyom. Vagy érted, meghív az első pár randin valami villantós helyre, aztán kiderül, hogy az egész beetetés volt, és miután egyszer aláfeküdtem már egy csokit nem hajlandó rám költeni, nemhogy vacsizni meghívjon vagy bármi. Míg a sétálós randin tényleg rájössz, hogy emberileg megfelelő-e, egymás társasága elég-e italozás és külön "extrák" nélkül és mindeközben viszonylag biztonságos, könnyen leléphetsz, nem kínos, hogy már mennél, de még a számlát várjátok, stb.
Szóval nem sok értelmét látom ezen hisztizni, de nyilván mindenki a saját preferenciái szerint dönt arról, hogy elmegy-e valakivel randizni ilyen körülmények között, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!