Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak akiket autók nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak akiket autók nem érdekelnek, ezért nem vesznek autót, a nőknél elég nagy hátránnyal indulnak ugye?

Figyelt kérdés
Pl. egy bicajos pasi, aki milliókért vesz bicajt de autót nem vesz. Tegyük fel hiába sportos, izmos akár, hátrányból indul az átlag mackós de autós pasival szemben.

nov. 6. 09:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem gondolnám, amennyiben tényleg jól néz ki (és nemcsak anyukája meg 3mázsás Jóska haverja szerint), és nem csak és kizárólag az első látásra egyértelműen aranyásó ribizlikre hajt. Akkor nyilván hátrányban van, ha neki egy Gigi Hadid vagy Kulcsár Edina style a minimum, amit hajlandó elfogadni maga mellé.
nov. 6. 15:37
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez nálam inkább attól függ, hogy milyen környezetben ismerem meg.

Én alapvetően leszögezném a bővebb kifejtés előtt, hogy az autó nem elsősorban hobbi, hanem funkcióval rendelkező eszköz. Engem se érdekel az autózás, mint hobbi, de ha rendszeresen szükséges a funkciója, akkor szeretném, hogy legyen.

Namármost az van, hogy ha rendszeresen szükséges a funkciója, akkor hosszútávon nem csak nekem az, hanem a pasinak is. Szerintem azért minimum jogosítványa legyen.

Alapból, ha mondjuk én anyámék falujában ismernék meg valakit, akivel felmerülne a kapcsolat, tőle elvárnám, hogy legyen legalább jogsi, kocsit ha nincs, max összedobjuk. Szimplán azért, mert helyben falun semmi nincs. Bevásárolni se tudsz, ha nem éred be a túlárazott cooppal. Konkrétan olcsóbb elvezetni a legközelebbi településre, és máshonnan vásárolni. Értelemszerűen nem akarok én intézni minden bevásárlást, minden vezetős dolgot.

Ellenben ha a városban ismerek meg valakit, kevésbé érdekel ez a szempont. Reggel dugó van, gyakran gyalog is gyorsabb, mint kocsival, tömegközlekedéssel, meg gyalog is eljut az a boltba, nem kell hatalmas bevásárlást tartani, hanem elég kisebb is, tudsz csak annyi cuccot venni, amit el is tudsz cipelni buszon, meg gyalog.

nov. 6. 22:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Lehet akármilyen tökös/vagesz csávó -aki még az ágyban is jó- de ha megkérem hogy vigye el nagyikámat a dokihoz, akkor ne gumipókozza föl a XXXXXX Ft. értékű bringájára, hanem szépen ültesse be az autójába, és óvatosan guruljon el vele a dokihoz.

Ha erre nem képes, akkor kenje a hajára a szuper bringáját!

nov. 6. 22:26
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
13: nagyikát el lehet vinni taxival is. Nekem sincs városban autóm, mert teljesen fölösleges. Arra a pár alkalomra, amikor meg szükséges, lehet rendelni taxit, árban még így is jobban megéri.
nov. 7. 06:48
 15/16 anonim ***** válasza:
13 a te nagyikád vidd magad.
nov. 7. 06:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Maradok az autónál😅
nov. 7. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!