Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akiket autók nem érdekelnek, ezért nem vesznek autót, a nőknél elég nagy hátránnyal indulnak ugye?
Ez nálam inkább attól függ, hogy milyen környezetben ismerem meg.
Én alapvetően leszögezném a bővebb kifejtés előtt, hogy az autó nem elsősorban hobbi, hanem funkcióval rendelkező eszköz. Engem se érdekel az autózás, mint hobbi, de ha rendszeresen szükséges a funkciója, akkor szeretném, hogy legyen.
Namármost az van, hogy ha rendszeresen szükséges a funkciója, akkor hosszútávon nem csak nekem az, hanem a pasinak is. Szerintem azért minimum jogosítványa legyen.
Alapból, ha mondjuk én anyámék falujában ismernék meg valakit, akivel felmerülne a kapcsolat, tőle elvárnám, hogy legyen legalább jogsi, kocsit ha nincs, max összedobjuk. Szimplán azért, mert helyben falun semmi nincs. Bevásárolni se tudsz, ha nem éred be a túlárazott cooppal. Konkrétan olcsóbb elvezetni a legközelebbi településre, és máshonnan vásárolni. Értelemszerűen nem akarok én intézni minden bevásárlást, minden vezetős dolgot.
Ellenben ha a városban ismerek meg valakit, kevésbé érdekel ez a szempont. Reggel dugó van, gyakran gyalog is gyorsabb, mint kocsival, tömegközlekedéssel, meg gyalog is eljut az a boltba, nem kell hatalmas bevásárlást tartani, hanem elég kisebb is, tudsz csak annyi cuccot venni, amit el is tudsz cipelni buszon, meg gyalog.
Lehet akármilyen tökös/vagesz csávó -aki még az ágyban is jó- de ha megkérem hogy vigye el nagyikámat a dokihoz, akkor ne gumipókozza föl a XXXXXX Ft. értékű bringájára, hanem szépen ültesse be az autójába, és óvatosan guruljon el vele a dokihoz.
Ha erre nem képes, akkor kenje a hajára a szuper bringáját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!