Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hétvégi apukák hátránnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétvégi apukák hátránnyal indulnának a társkeresében?

Figyelt kérdés

Különmentünk az gyerekeim anyjával, a gyerekek nála laknak, nálam 2 hetente vannak hétvégén. Már 2 alkalommal is előfordult, hogy mikor a nő feltette a kérdés, hogy van-e gyerekem? Utána érezhetően megváltozott a beszélgetés, és elkezdett hanyagolni, mikörben az elsőnél 1 órát telefonáltunk, és ő kérdezte, hogy mikor tudunk találkozni? Másnap meg érezhetően elkezdett hanyagolni, meg nem ért rá válaszolni.

Másik esetben is érezhetően megcsappant a válaszok sűrüsége amint előjött az ominózus kérdés .

2022. márc. 14. 19:30
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
81%
Engem nem zavarnak a gyerekek. Szoktak csípni, én is őket. Engem az zavarna, ha lennének gyerekeid és egy semmirekellő, megúszós apa lennél, ahogy sokan. Akik a gyerektartáson spórolnak a legújabb tévére, vagy aki azon a havi 2 hétvégén is odadobja a gyerekeit a nagymamához.
2022. márc. 14. 19:34
 2/32 anonim ***** válasza:
95%
Természetesen igen, hiszen a nők egy része nem akar gyerekes férfit. Illetve lehet, hogy össze is jön veled, de később sok konfliktus lesz a gyerekek miatt. Ettől függetlenül sokan találnak párt gyerekkel, csak nehezebb. Szintén elvált, gyerekes nőknél próbálkozz inkább.
2022. márc. 14. 19:34
 3/32 anonim ***** válasza:
88%
Ja, a gyerek hátrány. Inkább a gyerekeidet akard ebben a helyzetben megismerni.
2022. márc. 14. 19:35
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy "hátrány", leszűkíti az elérhető nők körét. A nők általában több jelentkező közül válogathatnak, így könnyebben rostálnak, másrészt az esetek nagy részében nehezebb a párod gyerekeivel elfogadtatni magad nőként, mint mostohafaterként. Ha szétnézel, te is láthatod, hogy sokkal gyakoribb felállás a gyerekes nő+gyerektelen férfi, vagy a gyerekes nő+gyerekes férfi felállás, mint a gyermektelen nő+gyerekes férfi.

Saját tapasztalatból is ugyanezt tudom mondani, nálam kizáró ok volt a gyerek, amikor ismerkedtem.

Természetesen simán megtalálhatod a szerelmet, de nagyobb az esélye annak, hogy az új párodnak szintén lesznek gyerekei.

2022. márc. 14. 19:39
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

#4:

Amúgy az valóban érdekes helyzet, amikor a gyerekes fél húzza a száját, hogy a másiknak azért ne legyenek gyerekei, aztán csodálkozik, ha egyedül marad. :D (Nem mindenki ilyen, nyilván. De azért erre is akad példa.)

2022. márc. 14. 19:43
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Nálam igen, mert nekem nincs gyerekem és nem is szeretnék.
2022. márc. 14. 19:50
 7/32 anonim ***** válasza:
97%
30-35 felett lehet egyáltalán olyan egyedülállót találni akinek nincsen gyereke? Bennem fel sem merült, hogy találhatok ilyet, nem mintha bármi bajom lenne azzal, ha a másiknak van gyereke. Én is hozok kettőt, úgyis mindig nagy családot akartam, sok gyerekkel. Nem tudom mennyire lesz nehéz új párt találni, így, hogy mind a 2 gyerek velem van...odáig még nem jutottam el, hogy érdemben tudjak foglalkozni a társkeresés témával, de gondolom nem lesz egyszerű, szóval egyelőre nem is fektetek bele nagy energiákat.
2022. márc. 14. 19:50
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Az én környezetem 30 körüliekből áll és nálunk az a ritkább ha van gyerek
2022. márc. 14. 19:53
 9/32 A kérdező kommentje:

#7 Pont ez az, hogy én meg már elmúltam 40 is, így ebben a korban kevés olyan pasi lehet akinek nincs, vagy azért, mert eleve nem is akart.

Másik dolog, hogy nem is nálam laknak. De nem is kell egyből az összeköltözésre gondolni

Ami nekem nagyon megmaradt egy kolléganőm kapcsán az az a hiszti amit levert, mert, hogy a pasi miért pénzeli annyira a saját gyerekét? Mert, hogy az exe csak lehúzza mindig stb, de persze ebből az jött le, hogy inkább azt is költená rá. Az nem számít, hogy a csajnak is van egy lánya, és a pasi a gyereket 12 éves kora óta nevelgeti.

2022. márc. 14. 19:57
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nekem még nincs gyerekem, így hátrány. Ha lenne gyerekem előny lenne, de legalábbis semleges.
2022. márc. 14. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!