Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hétvégi apukák hátránnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétvégi apukák hátránnyal indulnának a társkeresében?

Figyelt kérdés

Különmentünk az gyerekeim anyjával, a gyerekek nála laknak, nálam 2 hetente vannak hétvégén. Már 2 alkalommal is előfordult, hogy mikor a nő feltette a kérdés, hogy van-e gyerekem? Utána érezhetően megváltozott a beszélgetés, és elkezdett hanyagolni, mikörben az elsőnél 1 órát telefonáltunk, és ő kérdezte, hogy mikor tudunk találkozni? Másnap meg érezhetően elkezdett hanyagolni, meg nem ért rá válaszolni.

Másik esetben is érezhetően megcsappant a válaszok sűrüsége amint előjött az ominózus kérdés .

2022. márc. 14. 19:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerős hétvégi apukák egy részénél pont azt a problémát látom, hogy mivel keveset van a gyerekkel, abban a 2 napban próbál kárpótolni, és akkor a gyerek az isten. A férjem egyik barátjánál ott voltunk néha, mikor jött láthatásra az ő kicsi hercegnője. Az 5 éves kislány csicskáztatta az apját, felbontott 4 féle joghurtot, mire talált megfelelőt, mindenért nyávogott, az apja meg mint egy hülye, ugrált neki. Egyébként a kislány az anyjával teljesen normális, mert ő tényleg neveli. Nagyon sok elvált apa úgy van vele, hogy a gyerek érezze jól magát nála, jobban, mint az anyjánál, ezért mindent megenged neki. És ezt az új társnak nehéz elviselni. Itt is rengeteg ilyen kérdés szokott lenni, hogy "nem bírom elviselni a párom gyerekét", pedig sokszor nem a gyerekkel van gond, hanem azzal, hogy amikor a gyerek jön, akkor csak ő számít, rászólni sem lehet.
2022. márc. 14. 22:32
 22/32 anonim ***** válasza:

Nekem az a véleményem hogy bizonyos közegbe hátrányból bizonyos közegbe meg pont, hogy nem. Egyébként nem értem a kolleganőd "hisztijét" hiszen ezeket a tényeket ismertetve elárulja, hogy imádod a gyerekeidet es egy éppen kiszemeltnek tobb mindent elmond a szemelyisegedrol, hogy hogy viszonyulsz a gyerekeidhez. Leginkabb az a kerdes egy ilyen kapcsolatba hogy mennyire vagy megosztott. Ettol rettegnek leginkabb a nok. Es attol hogy vajon elfogadjak-e a gyerekek es az ex hogy apukanak uj parja van vagy az ex nem akadalyozza-e a kapcsolatot es stb es stb.Amugy meg ki nem tojja le, hogy mit gondol egy kolléga arrol hogy te hogy neveled a saját gyerekeidet. Szerintem inkabb ez furcsa hogy ezert hisztizik es nem azert ha esetleg a gyereket nem szeretetben nevelik. Attol hogy koltesz rajuk az meg nem egyenerteku az elkenyeztetett fazissal. Egy gyerek gyakran kerhet olyan dolgokat amit egy felnott nem is gondolna es nagyon hasznos fejleszto jatekok. Pl. Komoly botanikai konyvet amik gyerekeknek irodtak vagy hobbi kreativ geologiai jatekkeszletet es lehetne sorolni.

Abban teljesen igazad van hogy ritka 40 felett a gyermektelen férfi szerintem ezen nem kene meglepodniuk. De ha gyermektelen akkor munkajabol adodoan is lehet ez az oka, mert vannak olyan szakmabeliek akiknek nehezebb part talalni vagy a sok munka mellett keves idejuk van a parkapcsolatra vagy biologiailag meddo az illeto vagy szimplan nem talalta meg a megfelelo partnert vagy boldog egyedulallo.

Ha tarskereson probalkozol azert az itteni beszamolok alapjan es kozvetett infokbol pl. A tindert statisztikailag leginkabb a fiatalabb 20-as korosztaly hasznalja illetve bizonyos tarskeresokon meg hemzsegnek a szexpartnert keresok es nem erdeklik hogy az a masik komolyat keres. Szerintem nem a legjobb modja a tarskereso alkalmazasok hasznalata. Van olyan ami igazabol csak a penz miatt van es elofordul hogy chat robotokkal probaljak ott tartani a regisztraltat hogy fizessen a szolgaltatasert. Ilyenrol is olvastam. Illetve elofordulnak kamu emberek is. Ha élőben teszed akkor meg a kozeg nem a legmegfelelobb szerintem es ez az oka. A megfelelo kozeget kene megtalalnod.

2022. márc. 14. 22:49
 23/32 anonim ***** válasza:
61%
13-as 43 éves pasi létedre sztereotipizalod a 30-as, 40-es nőket. Közbe meg a közeg amibe vagytok nem a megfelelo noket talaljatok ott. Amugy tippelhetek mindketten nagy varosiak vagytok a kerdezo is.
2022. márc. 14. 23:08
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
A baráti körünkben több 40 feletti fèrfinak/nőnek nincs gyereke, azèrt annyira nem ritka ez.
2022. márc. 15. 05:41
 25/32 anonim ***** válasza:

13. vagyok.

Nem állítom, hogy nem létezik az a 35-45 éves hetero férfi, aki igényes,alkalmas a személyisége az együttélésre, havi 400-at keres, nincs felesége, élettársa, gyereke, és min. 35 éves egyedülálló nőt keres tartós kapcsolatra.

De legyünk már őszinték legalább magunkhoz! Hány ilyen van?

És bizony a 30+-os lányok ezekre a palikra várnak.

A valóság az, hogy 35+-os férfiak nagyrészt elvált apukák, akik a gyerektartás után havi 150-200e vidám magyar forintból, meg a hozzá maszekolt adómentes bevételeikből oldják meg az életüket. Az én korosztályom már épp az a csoport, ahol kifut a tartási kötelezettség, ha korán jött az első házasságban a gyerkőc, de a mai világban kevés fiatalt nem kell támogatni.

Állítom, hogy egy kapcsolat nem azon múlik, hogy mennyi pénzből gazdálkodik az ember.Viszont több mint valószínű, hogy az elvált apukák azért nem játszanak a fenti nők csoportjában, mert nekik a gyerektartás utáni "maradék" nem perspektíva. Gondolom a kérdező egy órás telefonbeszélgetésében is téma volt, hogy mivel foglalkozik, így a nőnek hamar kijött a matek.

Az ember azt gondolná, hogy egy iskolázott 30+-os szingli nőnek van annyi intelligenciája, hogy rájöjjön: egy közös életet közösen lehet felépíteni. Ha ez neki 20-tól 30 éves koráig legalább egyszer nem sikerült, akkor lehet, hogy az igények nem találkoznak a valósággal.

Sose volt bajom az elvált anyukákkal, de számításba jönnek a 35-40 éves szóló nők is. Viszont az utóbbiaknál a fent vázolt hozzáállást már tendenciaként látom visszaigazolva: beleülni a biztos egzisztenciába, minden előző házasságból hozott kötöttség nélkül. Ez szerintem 20-on évesen még sima ügy, kapcsolatok bomlanak, köttetnek, meggondolatlan házasságok 3-4 év alatt szétmennek, akár gyerek nélkül. De ahogy az egyik hozzászóló nagyon okosan megjegyezte, 35 évesen már a legtöbb férfi és nő legalább egy gyereket nevel. Itt már nem érdemes csodákra várni, hanem abból kell válogatni, ami van.

2022. márc. 15. 06:09
 26/32 anonim ***** válasza:

Ja hát olyan nincs köztük, aki jól keres, jól nèz ki, ès mèg teljesen normális is :) Aki ilyen, az nyilván nincs egyedül.

#24-es voltam

2022. márc. 15. 06:52
 27/32 anonim ***** válasza:

25-ös ez hülyeség ha nem sikerült azért is lehet, mert beteg volt hosszabban. A lúzeren kívül is van magyarázat.

Vagy olvasd el Monty Roberts életrajzi könyvét neki volt egy megbízója csak a megbízó egy mentális betegségben szenvedet aminek nem jut eszembe a neve de a lényeg hogy Monty tök jól felfejlesztette a lovardáját ennek az embernek csak a pasi a fejlesztést tönkre akarta tenni. Ugy menekitettek elole a lovakat.

Soha nem tudhato kinek milyen sorsa van. Rengeteg sorsot olvasni itt hogy narcisztikus parjaval nagy nehezen sikerult szakitania de a parja az osszes penzet lenyulta es nem csak ettol szenvedett hanem az elvonasi tunetektol is de megtette sikerult szakitania.

Az egyszerubb valasz, hogy a szakmaja keves penzt termel szerinted es ezert nem akar szoba allni a no a pasival. Vagy csak a penze miatt beleul az egzisztenciaba. De ilyen hozzaallassal hulyeseg igy tarsat keresni. Itt is volt aki azt irta hogy ha az ileto nem keres fél millát akkor nem is fog hozzaszolni de ezt baratsagra is alkalmazta a no ezt a szabalyt. Szerintem ez nagyon undorító.

Ha meg tudja a kerdezo partnerei hogy a 40-es embereknek ritka hogy nincs gyerek, akkor ezzel a hozzaallassal ne is keressenek tarsat en azt mondom, amig nem kezdik realisan latni a valosagot, plane ami a sztereotipiadra vonatkozik 13-as az is ugyanugy szerintem necc. Nem mindenki akar beleulni az egzisztenciaba. Valaki kinkeservesen maganak teremti meg apro lepesekkel es nem eltartot keres es nem akar eltartott lenni, inkabb hanem elkezdi felepiteni maganak. A gyk-n tipikusak ezek a reakciok.

2022. márc. 15. 08:44
 28/32 anonim ***** válasza:

* az inkabb szo nem kell oda.

Eloszor azt akartam irni hogy inkabb marad egyedul az illeto aztan elfelejtettem kiszedni az inkabb szot.

Nehogy azt hidd hogy minden ember azert van esetleg nehez anyagi helyzetbe mert lusta vagy eltartot keres es addig csak ult a hatsojan. Butasag ez a sztereotipia. Millio oka lehet es millio ok amirol nem tehet az illeto. Nem csak aranybanyaszok vannak a vilagon.

Egyebkent kerdezo tessek osszeszedni magad nem minden no ilyen. Hagyjal magadnak szunetet ne akard gorcsosen megtalalni hanem tudatositsd magadban minden ilyennel hogy a kozeg nem megfelelo ahol epp most keresed.

2022. márc. 15. 10:25
 29/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkitől az értelmes válaszokat! Sajnos épp dolgozom, így kevésbé tudtam aktívan jelen lenni.

Nem görcsölök annyira a dolgon, csak meglepett.

Meg nem tartom magam annyira rossz embernek, partiknak, hogy elutasítás miatt depressziós legyek. Van normális jólfizető szakmám, állásom, tehát nem minimálbért keresek, kétszintes tehermentes házam, kocsim, nem iszom, nem dohányzom, sokmindenhez értek, meg azért ronda sem vagyok, vagy elhízott, Sőt még a fogorvostól sem félek. 🙂

Ismerek olyan pasit, akinek szintén elmúlt 40 és nincs gyereke, de mást se tud felmutatni, mert otthon lakik az anyja nyakán, és minden pénzét a pecára, cigire meg italra költi. Az jobb választás? 🙂

2022. márc. 15. 11:04
 30/32 Anett80 ***** válasza:

4-es jól írta: gyermektelen nő egy gyerekes pasival rossz kombináció. A húgom gyermektelen, 35éves és nem is akar gyereket és mondta, elviselhetetlen lenne számára egy gyerekes pasi,mert a hétvégeket csak a pasijával akarja tölteni.H-P dolgozik és megérdemli, hogy hétvégén szórakozhasson, nem otthon akkor dekkolni és várni apucira, amíg a gyerekivel játszik.

Mikor nem volt gyerekem, huszonéves koromban én is fújtam a gyerekes pasikra, volt, hogy, ez miatt lett vége egy bimbózó kapcsolatnak,ráadásul a fickó hazudott, titkolta, hogy 2 kisgyereke van (a volt feleségénél). De csak kiderült, a fiókban, a ruhák alá rejtett fotókból, oda tette a vitrinből a fotókat, hogy ne lássam. Mikor kivettem egy pullovert,akkor bukott le,mert kilógott az egyik kép sarka. 2 kisfiú volt a fotókon.Én akkor összepakoltam és otthagytam a fickót. Most 42éves vagyok, elvált,gyerekkel,jöhet a gyerekes pasi is,de a hazudozást most sem tűröm.

2022. márc. 15. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!