Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégi apukák hátránnyal indulnának a társkeresében?
Különmentünk az gyerekeim anyjával, a gyerekek nála laknak, nálam 2 hetente vannak hétvégén. Már 2 alkalommal is előfordult, hogy mikor a nő feltette a kérdés, hogy van-e gyerekem? Utána érezhetően megváltozott a beszélgetés, és elkezdett hanyagolni, mikörben az elsőnél 1 órát telefonáltunk, és ő kérdezte, hogy mikor tudunk találkozni? Másnap meg érezhetően elkezdett hanyagolni, meg nem ért rá válaszolni.
Másik esetben is érezhetően megcsappant a válaszok sűrüsége amint előjött az ominózus kérdés .
"Ismerek olyan pasit, akinek szintén elmúlt 40 és nincs gyereke, de mást se tud felmutatni, mert otthon lakik az anyja nyakán, és minden pénzét a pecára, cigire meg italra költi. Az jobb választás?"
Nem. De nem is csak kettőtök közül kell választani.
30-as ez sem köbe vésett szabály.
Mint ahogy az sem, hogy ha valaki 40 éves, nincs gyereke, de a szüleivel él,hogy minden 40 éves mama hoteles és lúzer. Mert ugye a mama hoteles azt jelenti,hogy nem csinál otthon semmit. Attól még lehet 40 éves gyermektelen, otthon lakó a részét kivevő az otthoni munkákban és a háztartásban, csak nem úgy kereső, hogy x ideig tudjon magának házat venni. Fővárosban ezerszerte nehezebb mint vidéken, ha egy jó környéken lévő háznak az átlag árát nézik.
Volt itt aki írta,hogy neki az ismerősei 40-es gyermektelenek, persze azt nem tudjuk, hogy saját házban laknak vagy sem, de nem is ez a lényeg. Persze vannak 40-en felül is gyermektelenek, de a másik oldal aki ráakad egy 40-en felülire, annak tudatosítania kéne, hogy az illető nem 20 éves már, és nagyobb mértékben esélyesebb,hogy gyermekei vannak és azt is hogy lehet, hogy frissen vált. Semmi baj kérdező a munka az első. De szerintem semmiképpen ne add fel ezt a dolgot, biztos megtalálod, csak lehet a térképeden kéne bővíteni, és megpróbálni annak a nőnek a fejével gondolkozni, aki megfelelő lenne neked.
De persze vannak olyan emberek is, mint amit te írsz kérdező.
Így már világos! Helyes ne is görcsölj rajta, az meg hogy mit mondanak a külsődre a gyk-n meg az anyagi helyzetedre, és egzisztenciádra a gyk-n látatlanba, azzal meg nem kell foglalkozni, teljesen noname tipikus jelenség az online világban sajnos. Nagyon sok nő vagy pasi arcán lenne döbbenet és basszus ezt hogy eltojtam a ki ha én nem fröcsögő sztereotípiás mondataimmal, pedig milyen jó pasi vagy nő. Ha lenne olyan varázsló, aki odavarázsolná az illetőt hogy nézd rá mondtad azt,hogy ez és ez milyen lúzer és vele voltál Rude! :D Direkt használtam az angol szót.
Én még mindig azt mondom továbbra is,hogy a közeg nem megfelelő ahol rád akadnak vagy ahol keresed azokat a nőket. Ezt kéne elemezned magadban, hogy hol találod a megfelelő közeget.
Van, hogy a doboz modellen kívül is kell időnként gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!