Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora hátránnyal indulok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora hátránnyal indulok nők szemében, ha lakáshitelem van?

Figyelt kérdés
Senki se szeretne eladósodva lenni, de más opció sajnos nem állt rendelkezésemre. Nyilván egy hitelmentes lakás sokkal jobb lenne, de jelen esetben nem ez a helyzet. Tudom, nem pusztán az anyagiak határoznak meg egy kapcsolatot, de most tegyük félre a kölcsönös vonzalmat, gondolkodásmódot, stb. Hitelmentes saját ingatlannal rendelkező nőként egyáltalán adnál esélyt ilyen férfi számára? Albérletben elő nőként hogyan viszonyulnál ehhez?

2022. szept. 25. 11:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%

Örülj neki h te legalább eltudtal költözni a szüleidtől.

29/F incel

2022. szept. 25. 11:19
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Ez nem hátrány , a gondolkodásmódod annál inkább .
2022. szept. 25. 11:25
 3/16 anonim ***** válasza:
28%
Saját lakás (hitelmentes), autó és 7 számjegyű fizetés az alap, vagy inkább vállalkozás, ahol ennél jóval több bevételed van. Nekem kozmetikám van, ne keressen már kevesebbet, mint én..volt már olyan pasim, hát nem működőképes és inkább az ő részükről, higgyétek el. Egy magára adó nőnek 1000 olyan férfi csapja majd a szelet, aki tőled 1000x jobb anyagi helyzetben van. Miért ne közülük választana?
 4/16 anonim ***** válasza:
30%

Nem adnék esélyt.

32/N

5/16 anonim ***** válasza:
93%

Most komolyan Magyarországon egy földi halandó ember, aki nem olyan családban született hogy 20 generációra visszamenőleg kőgazdagok, az hogy máshogy vegyen magának saját lakást???

Amelyik nő ezért elutasít azzal szerintem nem is érdemes foglalkozni.

2022. szept. 25. 11:26
 6/16 anonim ***** válasza:
92%

Tipikus gyks kérdés

Ebben az országban csak olyan férfiak vannak nővel akinek nincs lakáshitele🙄

Várom a következő kérdésed , hogy swifttel nem lehet csajozni - jah vót màr

2022. szept. 25. 11:29
 7/16 anonim ***** válasza:
89%
Valaki meg mire az önerőt összepakolja már nem fog kapni hitelt amit nyugdíjas korára ki tudna pergetni. Kérdező pls:)
2022. szept. 25. 11:32
 8/16 anonim válasza:
88%

Haha, nálad h nézhet ki az első randi?

Leültök egy irodába felveszitek a szemüveget és at nézitek egymás önéletrajzát, meg a bankszamla kimutatásokat az elmúlt 10evbol...

Vagy elsőre csak az ügyvédek konzultálnak?

Szerintem itt nagyobb baj h te e miatt szorongsz, azt nem szeretik a lányok...

2022. szept. 25. 11:41
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenkit felpontoztam.
2022. szept. 25. 11:57
 10/16 A kérdező kommentje:
#3-as. Nyilván, ha talál nálam jobbat és simán talál egy igényes nő, akkor nem engem választ. Mellesleg gratulálok a kozmetikus szalonhoz. Teljesen a magad erejéből, önállóan teremtetted elő vagy segítséged is volt. Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy láthassam mihez és kihez mérhessem magam.
2022. szept. 25. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!