Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a női igények fújták a legnagyobbra az ingatlanlufit? Nem csak itthon, hanem az egész világon.
Nincs az az állami beavatkozás vagy gazdasági válság, ami tartósan olyan mértékűre tudja az ősidők óta létező "4 fal + fedél" kombinációt duzzasztani mint annak a ténye, hogy a saját lakással nem rendelkező vagy horror összegű albérletet ingzsebből kivillantani nem képes férfiaknak mennyire negatív a megítélése.
Úgy vesznek fel emberek 20-30 éves futamidejű hiteleket, mintha cukorkát vennének az ingyenes kosárból.
Úgy szórják el a lakás árát mégegyszer egy ilyen időtávon arra, hogy vásárolgatnak bútorokat, csinosítgatják azt, ami még 19-29 évig a banké.
Vagy éppen a mobilitás jegyében a fizetésük 80%-át költik el minden hónapban, ha ketten vannak, akkor jó esetben feleznek, de az is rengeteg pénz. Évente egy Maldív-szigeteki luxusnyaralás vagy egy közepes autó ára.
Tényleg ennyire elkorcsosította a fogyasztói társadalom az emberiséget? Igen, kényelmesEBB sajátban lakni, de annyival nem, amennyi évTIZEDET fel kell áldozni az embernek hozzá az életéből. Mégis vagy beáll a legtöbb férfi a sorba, vagy sosem lesz párja.
2.
"kérjük"
Ki az a ki az aláírók nevében kéri? Ha a díszellenzék, akkor nem vagyunk előrébb, ők ugyanúgy leszarják - sőt érdekeltek a jelenlegi folyamatokban - mint a kormányon lévő erők.
"Évente egy Maldív-szigeteki luxusnyaralás"
Ezt nem tudom honnan veszed, a barátnőmmel 6 éve vagyok együtt, de még külföldön se voltunk..de ha lenne pénzünk sem igényelnénk az ilyen utazásokat. És a környezetemben nagyon sok pár hasonlóan van ezzel a dologgal. Párat ismerek, akik a Horvát tengerparthoz mennek, de az itt van szomszédban gyakorlatilag.
26F
Itt vagyok egy 110 milliós házban, amit kp.-re vettem és tudod mit ír ki a Tinder? "Menj világgá"
De a kérdésre válaszolva: az ingatlanok árát a célzott állami támogatások (CSOK, BV, Zöld hitel, felújítási támogatás), olcsó hitel (mostanáig) és az általános gazd. konjunktura lőtték az égbe. Az megint más, hogy a kormány nagyon rosszul időzítette a támogatásokat, mert alapból anyag/szaki hiányos piacon növelte a keresletet, ami felveri az árakat. Most pedig az elszálló energia árak és infla fixálni fogja a magas árakat... Vagyis ehhez a nőnek nem sok köze van.
8.
Háromszor fizeted majd vissza a következő 30 évben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!