Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők pofátlan külföldre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők pofátlan külföldre kivitele után a magyar PUA nőcsábász mestereknek igen rossz dolga lett itthon?

Figyelt kérdés

Hiába vagy nagy mester, ha nincs nő, akkor Gangalf se tud csodákat tenni ilyen téren. Én is PUA mester sulit végeztem, de most nem tudok csajozni, mert akkora nőhiány van már itthon, hogy az borzalmas.

Tényleg a nőknek már a hazájuk sem számít semmit, csak a pénz, hogy így elmennek külföldi pasival a jólétbe?

2021. aug. 1. 16:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%
Csak így elmegyünk.
2021. aug. 1. 16:19
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Bennem sokszor felmerült, hogy aki a Balatonra megy nyaralni (én minden évben valamelyik mediterrán országban megyek), és kifog ilyen esős, viharos időt, az mit tud csinálni? Valaki járt már így? Hogy reagáltátok le a helyzetet?
2021. aug. 1. 16:19
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi olyan hotelbe mentünk, aminek saját medencéi, szaunái, gőzkabinjai voltak. Így 1-2 esőnap belefért.
2021. aug. 1. 16:24
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja, meg kondi és masszázs.
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
És mégis milyen iskolában lehet pua mesternek tanulni ?
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

#2 én meg mediterrán országból megyek haza látogatóba pár nap múlva 3-4 hétre. Szintén a Balcsira. Remélem lesz majd jó idő de túlképp az időjárás mindegy, egy éve nem láttam a családomat.

Pua mester, hol nincsenek nők? Nem lehet hogy az a baj hogy nek kellesz senkinek és ez akkkor se lenne másképp ha 10x ennyi nő lenne Magyarországon?

2021. aug. 1. 16:31
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Hú szurkolok nagyon, hogy jó időtök legyen! Itt ma elég nagy viharok vannak :/
2021. aug. 1. 16:36
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Itt is esett éjjel, most meg tűz a nap de iszonyú szélvihar van. Itt is készülődik valami.
2021. aug. 1. 16:43
 9/21 anonim ***** válasza:
71%

Balatonon esős idő? Nagyobb helyen, Siófok, Füred, még egész jól el lehet lenni egy-egy nap. Vagy az esőben fürdés is jó :)

Amúgy tettem el kovi ubit. Mára lett kész. Fincsi lett :)

2021. aug. 1. 16:44
 10/21 anonim ***** válasza:
65%
Uh imádom, nálunk a nagyi tesz el minden nyáron, ahh, elképzelhetetlen nélküle egy húsos ebéd :D
2021. aug. 1. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!