Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy manapság milyen nehéz a férfiaknak, amikor mindenkiből lehet Casanova napi 1 doboz cigi árából?
Giacomo Casanova egy nőcsábász legenda, aki élettörténetében megemlítette, hogy több mint 100 nővel szeretkezett. Akárhol a világon említed Casanova nevét, mindenhol ismerik mint a nők féktelen elcsábítóját. Igen ám, csak mint kiderült az írásaiból, a nők több mint 80%-ának kegyeit pusztán megvásárolta pénzért. Abban az időben terjedt el ugyanis a prostitúció.
Kiszámoltam, napi egy doboz cigi ára az havi szinten 30-40 ezer forint. Pont ennyibe kerül egy együttlét egy jó csajjal. És a jó csaj alatt most azt értem, hogy 18-24 közötti és legalább 10/8-as külsőre. Tehát mondhatni bombanő. Ez 8 év alatt, 100 különböző bombanővel való dugást jelent. Pusztán cigipénzből. Tehát nem kell különösebben spórolni sem rá, semmit, csak a dohányzásból megspórolt pénzből, mindenki lehet Casanova.
Ráadásul akkor már máshogy fognak nézni rád a "normális" nők is. Ugyanis más lesz a kisugárzása egy olyan férfinak, aki már 100 jó nőt megdugott. Tegyük fel most 30 éves vagy, 38 éves korodra így Mr. Nőcsábász lehet valaki aki baromi jó az ágyban, nem Mr. Rákostüdő akinek sárgák a fogai.
Egy férfi 38 évesen még bőven ráér megállapodni, sőt a mai világban az még korainak is számít egy férfi esetén.
Akkor mégis miért panaszkodik annyi férfi feleslegesen, amikor Casanova is lehetne, a külsejétől sőt még a pénzétől is függetlenül? Utolsó közmunkások is cigiznek... csak azon kell spórolni.
Én már mióta mondom!
Olcsóbb prostizni! 30-40-ből megvan egy fullos tini, vagy fősulis csaj, míg randikra lehet, hogy elmegy 100-is, mire a csaj közli, hogy "Bocsikah...nincs meg a kémija, meg a horoszópuszom szerint sem stimmilünk, napácsi!!"
Indítanod kéne egy patreont azzal a címmel, hogy irdatlan baromságokat találsz ki. Ez lenne az egyik gyöngyszem rajta.
Ki tudja, valami elmebeteg még fizetne is neked, hogy ilyeneken járjon az eszed.
De barátnővel te mindig csak ugyanazt a puncit dughatod, ráadásul ahogy írják, a "normális" nők is úgy szívják a pénzt az embertől, hogy észre sem veszed.
Míg az én tanácsommal, mindig más bomba nővel szexelhetsz, amire minden férfi titokban vágyik. És még csak atom jóképűnek meg gazdagnak sem kell lenned, amit egy "normális" nő lazán elvár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!