Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem?
Elmúltam 29 éves F
A volt osztálytársaim, a velem egyidős ismerőseim, mind-mind komoly kapcsolatuk van már,házasok,gyerekeik vannak stb.
Az elmúlt bő 10 évben léha életet éltem.Buli,pia csajok
Egyik aktuális párkapcsolatomat se vettem komolyan.
Lehet,hogy soha nem fogom megtalálni az igazit?
A munkahelyemen nagyon rossz a hírem,ott egy "csajozó" gépnek egy casanovának gondolnak a kollégáim.
Az oda kerülő új kolléganőket mindig gyorsan lebeszélik rólam( hogy csak arra kellenék neki) úgyhogy ott nem tudok ismerkedni.
Szerintem jól megváaszoltad a kérdésed.
Buliztál, piáltál, csajoztál, nem vettél senkit komolyan. Munkahelyen elújságoltad, vagy látták, hogy úgy cserégleted a nőket, mint más a kabátot. Természetes, hogy ezek után nincs jó híred.
Legjobban teszed, ha új közegben próbálsz ismerkedni.
Így jár aki idő előtt elhasználtatja magát. Nőknek sem kell az olyan, akiben sok a kilóméter.
Keress teljesen más közeget, ahol nem ismernek.
Megjegyzem, az ilyenekből tevődik össze a társkeresők negyvenes pasijai, akik pánikszerűen gyereket akarnak, aztán nem értik meg hogy senki nem akar öregembertől gyereket.
Nem öreg, de apának senkinek sem kellenek.
Én amondó vagyok, hogy jobb, hogy fiatalon élted ki magadon, nem negyvenévesen, családdal kapkodsz kapuzárási pánikkal, hogy te még nem éltél, és hagyod ott a családodat.
Ugyanakkor az is érthető, hogy ezek után az emberek bizalmatlanok veled. Ha az én környezetemben lennél, láttam volna, hogyan élsz, valószínűleg én sem akarnék veled belekezdeni egy kapcsolatba, már csak a különböző értékrendünk miatt sem. Szerintem is keress olyan közeget, ahol nem ismernek, és tiszta lappal indulhatsz.
Szia!
Teljesen értelmetlen a sok negatív komment szerintem. Inkább most éld ki magad, mint majd család mellett, csak hogy megfelelj a "társadalmi elvárásnak".
Azzal meg nem érdemes foglalkozni, aki az alapján ítél meg, hogy más mit mond neki rólad! Akivel érdemes lesz törődnöd, az nem fog mások véleménye alapján képet alkotni rólad.
Voltam ebben a cipőben, adott emberről csak a mocskot hallottam, de engem valami megfogott benne. És be is bizonyította, hogy igenis bárki képes változni.
Semmi nincs veszve, sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!