Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Elmúltam 29 éves F

A volt osztálytársaim, a velem egyidős ismerőseim, mind-mind komoly kapcsolatuk van már,házasok,gyerekeik vannak stb.

Az elmúlt bő 10 évben léha életet éltem.Buli,pia csajok

Egyik aktuális párkapcsolatomat se vettem komolyan.

Lehet,hogy soha nem fogom megtalálni az igazit?

A munkahelyemen nagyon rossz a hírem,ott egy "csajozó" gépnek egy casanovának gondolnak a kollégáim.

Az oda kerülő új kolléganőket mindig gyorsan lebeszélik rólam( hogy csak arra kellenék neki) úgyhogy ott nem tudok ismerkedni.

2020. jún. 17. 08:49
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Elcseszted a saját életed, költözz össze és vállalj gyereket a bulikkal meg az előző 30 csajoddal.
2020. jún. 17. 09:27
 2/10 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem jól megváaszoltad a kérdésed.

Buliztál, piáltál, csajoztál, nem vettél senkit komolyan. Munkahelyen elújságoltad, vagy látták, hogy úgy cserégleted a nőket, mint más a kabátot. Természetes, hogy ezek után nincs jó híred.

Legjobban teszed, ha új közegben próbálsz ismerkedni.

2020. jún. 17. 09:28
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Így jár aki idő előtt elhasználtatja magát. Nőknek sem kell az olyan, akiben sok a kilóméter.

Keress teljesen más közeget, ahol nem ismernek.

Megjegyzem, az ilyenekből tevődik össze a társkeresők negyvenes pasijai, akik pánikszerűen gyereket akarnak, aztán nem értik meg hogy senki nem akar öregembertől gyereket.

Nem öreg, de apának senkinek sem kellenek.

2020. jún. 17. 09:58
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
Nem értem ezt a sok rosszindulatú hozzászólást. Ne aggódj, te csináltad jól! Kiélted magad, és most adod majd a fejed komoly kapcsolatra. Vannak ilyen emberek, de legalább tudod, mit akarsz az élettől. Én sok ilyen embert ismerek férfiban is, nőben is, sőt, olyat is, aki 40 évesen mondta azt, hogy mostmár kiszórakozta magát, és szeretne családot. Azóta 3 gyönyörű gyermekük van egy boldog házasságban.
2020. jún. 17. 11:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Én amondó vagyok, hogy jobb, hogy fiatalon élted ki magadon, nem negyvenévesen, családdal kapkodsz kapuzárási pánikkal, hogy te még nem éltél, és hagyod ott a családodat.

Ugyanakkor az is érthető, hogy ezek után az emberek bizalmatlanok veled. Ha az én környezetemben lennél, láttam volna, hogyan élsz, valószínűleg én sem akarnék veled belekezdeni egy kapcsolatba, már csak a különböző értékrendünk miatt sem. Szerintem is keress olyan közeget, ahol nem ismernek, és tiszta lappal indulhatsz.

2020. jún. 17. 12:05
 6/10 anonim ***** válasza:
32%
Így jártál.
2020. jún. 17. 20:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát keress más munkahelyet, és élj tisztességes életet, akkor nagyobb lesz az esélyed.
2020. jún. 18. 12:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok de úgy tartom házi nyúlra nem lövünk munkahely ki zárva randizás terén. Ilyen több ismerősömmel meg történt, hogy csajozós gép volt az volt a hobbija, hogy bulizott és csajozott de meg változtak idővel. Nem lehetetlen csak 1 kicsit nehezebb ismerkedni mert a hír gyorsabban terjed mint, hogy meg ismerjenek. De nem lehetetlen mert a véletlen is besejdít nem is számítol rá és megtörténik, hogy a legváratlanabb helyzetben összejössz valakivel és boldog kapcsolatban éltek. Én a munkatárnőm fia volt úgy mint te az anyukája panaszkodott, hogy már 33 éves a fia és mindig a buli meg a kaland soha se lesz unokája. Eltelt 1 kis idő a srác bement a boltba kifelé jött 2 csaj összeütköztek és a nőnél a szatyor elszakadt így ismerkedtek meg mert a srác segített neki. De annyira hogy 35 évesen feleségül vette és van 2 csodálatos gyermekük. Csak fel a fejjel.
2020. jún. 20. 04:36
 9/10 anonim ***** válasza:
8/8 Ne haragudj véletlenül rosszul írtam nem két csaj jött ki a boltból csak 1-el ütközött össze.
2020. jún. 20. 05:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Teljesen értelmetlen a sok negatív komment szerintem. Inkább most éld ki magad, mint majd család mellett, csak hogy megfelelj a "társadalmi elvárásnak".

Azzal meg nem érdemes foglalkozni, aki az alapján ítél meg, hogy más mit mond neki rólad! Akivel érdemes lesz törődnöd, az nem fog mások véleménye alapján képet alkotni rólad.

Voltam ebben a cipőben, adott emberről csak a mocskot hallottam, de engem valami megfogott benne. És be is bizonyította, hogy igenis bárki képes változni.

Semmi nincs veszve, sok sikert! :)

2020. júl. 16. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!