Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok rá szamitani? Vagy én vátok el sokat?
Együtt élek a barátommal!
Vidéken lakunk, neki a melohelye itt van 5 perce, en pestre Járok be dolgozni, Sose kértem,hogy jojjon ertem autoval, nem kell az en seggemet cipelni, multkor is ugy vettem ra h jojjon ertem, hogy elmegyunk vasarolni+tankolok neki es adok penz, a faradozasaert.
Mostanaba elegge rosszul vagyok, szedelgek es egyensulyzavarom van, ahogy megyek reggel munkaba be,es le a metrohoz, nagyon rosszul leszek :(
Ma már sirtam,mert ezt az allapotot nem birom már, ezen a heten nem voltam melozni, Mondtam a baratomnak, csak ugy hogy mondom az sem allapot,hogy parnapot begyere ertem, csak parnap es persze fizetem a benzint stb, ő erre hát igen az neki nem fer bele, nem tudok vele beszelgetni...
Haza jon bekapcsolja a gepet es jatszik..
Este 10 kor eszebe jutok, hogy letezek, 11 kor meg alszunk!
Alig foglalkozik velem..
Vagy én várok el tul sokat? Összinten?
Kocsival 40 perc
Tomegkozlekedessel 1,5 ora
Mi az a vátok?
Látszik, hogy a béka segge alatt van az igényszinted, de te se lehetsz egy főnyeremény, hisz írni sem tudsz. Összeilletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!