Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire lehet szamitani egy segitökesz ismeröstöl?
Figyelt kérdés
Van egy pasi aki mindenben a segitseget ajanlja es tamogat neha ezzel azzal , nagyon lelkesenteszi ezt , es gyakran irogat , visz hoz
Hazas de mivel segitökent jött az eletembe ez nem volt akkor egy szempont
A helyzet az h a felesege fotoja a mobil kijelzöjen van tehat szeretik egymast
Mit akarhat tölem?
2018. júl. 2. 01:46
1/8 anonim válasza:
Semmit. Vannak ilyenek, barmilyen meglepo.
Lehet, csak a karmajat tisztitja a segitseggel.
2/8 anonim válasza:
Tény, hogy jó néhány esetben szexuális szolgáltatás reményében kedveskednek ennyire, de hidd csak el van mikor semmi szándékkal segítenek önzetlenül. Vannak idővel jelei annak ha valamit szeretne. Volt olyan lány akiért én is okkal voltam kedves, meg van is olyan lány akiért önzetlenül segítek, mert szeretem (legjobb barátom, de számomra kicsit több is), de nem lesz köztünk semmi, viszont örömet okoz az ha tudok neki segíteni, ha boldognak látom, lehet baromság ez, de mégis így érzem jól magamat. Párom is elfogadta és belenyugodott, tudja hogy azért semmijen körülmények között sem csalnám meg senkivel sem.
3/8 anonim válasza:
Az elso vagyok. Anno nekem is onzetlenul segitettek. Pl. jo munkahelyet, kesobb, mikor mar vallalkozo voltam, megbizast talalni. Es en is segitek masoknak, ha tudok. Nem kell ebbe tobbet kepzelni.
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor miert vettem észre azt h titokbansegit?
2018. júl. 2. 07:42
5/8 anonim válasza:
Még mindig? Számlák be vannak fizetve?
6/8 anonim válasza:
Ennek nem lesz jóvége, érdemes lenne leépíteni.
7/8 anonim válasza:
Azért csinálja titokban, mert a felesége nem engedné neki. Van ilyen. És még mindig lehet önzetlen. Szeret veled lenni, de nem biztos, hogy meg akar fektetni. Azért tarts nyitva a szemed
8/8 anonim válasza:
Egy nőnek legtöbbször az kerül a legtöbbe, amit ingyen kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!