Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert van az, hogy szamit mar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy szamit mar a kulso nalam? Sose szamitott, de mostanaban nagyon is elmezdett szamitani.

Figyelt kérdés

En vagyok az a tipikus fiu aki nem nezi a kulsot....aki leszarja, hogy milyen egy lanynak a kulseje, ruhaja stb. Vagyis voltam.

Regen ilyen voltam, sose szamitott, ezert volt az, hogy osszejottem tulsulyos, magukra nem ado hanyag lanyokkal.

De azota eltelt jopar ev es voltak nagyon szep baratnoim. Szep alakkal, szexi ruhakkal, izgato, erotikus stilussal/kisugarzassal stb.

Most pedig ha talalkozok egy lannyal akkor nem csak a bensot nezem, hanem a kulsot is.

Hogy zavar-e vagy sem? Hmm....kicsit zavar, mert a kulso szerintem az eg vilagon nem jelkepez semmit, a benso fontosabb.

De ha nem jon be kulsore valaki akkor nem jovok mar ossze vele.

Ez nevezheto szellemi fejlodesnek? Vagy inkabb szukul a szellemi allapot?

Szerintetek baj ha nem megyek bele kapcsolatba olyan lanyokkal akik nem jonnek be kulsore, nem tetszik a stilusok, alakjuk.

Igaz, mikor osszejottem az olyan lanyokkal akik nem tetszettek kulsore nem is volt olyan nagy a szerelem az erzelem. Pedig bensore megfelelt. Amikor meg olyan lannyal jottem ossze aki kulsore es bensore is megfelelt akkor meg nagyon nagy szerelmek szovodtek ezekbol.

Valaki volt mar igy?

2018. márc. 17. 12:17
 1/4 A kérdező kommentje:
25f
2018. márc. 17. 12:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Sok a szöveg.
2018. márc. 17. 12:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem természetes, hogy számít a külső, a férfiak vizuális dolgokra gerjednek.
2018. márc. 17. 13:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Az a normális, ha külsőre és belsőre is vonzódsz a párodhoz. Ha bármelyik hiányzik, akkor nem igazi és nem is tart sokáig, mert vágysz arra ami hiányzik.
2018. márc. 17. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!