Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire lehet egy párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet egy párkapcsolatban számítani egy ilyen lányra?

Figyelt kérdés
Rendszeresen szakemberhez jár, antidepresszánst szed. Én tartok tőle, hogy az én életemet is megnehezítheti, vagy oktalan a félelmem?
2018. ápr. 21. 07:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%

Nem nehezíti. Tönkre teszi.

31/f

2018. ápr. 21. 07:55
 2/12 Noren1989 ***** válasza:
78%
Attól függ, hogy te mennyire vagy adakozó jellem. Itt adakozhatsz majd bőven.
2018. ápr. 21. 07:58
 3/12 anonim ***** válasza:
55%

Nem oktalan a félelmed. Nagyon leegyszerűsítve a dolgot: aki gyògyszert szed, az beteg. Te biztos vagy benne, hogy akarod egy beteg ember összes nyűgét és baját?

A mentális betegségek amúgy is a legalattomosabb fajtábôl valòk.... egy szimpla párkapcsolat sem mindig sétagalopp... na, akkor ezt fejeld meg ok nèlküli hangulatingadozásokkal, egyik pillanatròl a másikra történő dühkitörésekkel, rohamokkal, és ki tudja még milyen egyéb nyalánkságokkal. Kell ez neked? Biztos, hogy egy ilyen nőt akarsz a gyerekeid anyjának?

2018. ápr. 21. 08:00
 4/12 anonim ***** válasza:
55%

nem szép (főleg tőlem más területen betegtől) hallanod de valóban nagy lutri..

mivel nerég két átlagos szellemi kapacitású nő ismerősöm szállt el agyilag szülés után..egyszerűen bedepiztek és az egyik konkrétan meg akarta magát ölni..

de nem tudom a depist meg lehet helyrehozza a kapcs...

te érzed jobban 25f

2018. ápr. 21. 08:06
 5/12 anonim ***** válasza:
55%

Én nem érezném stabilnak a dolgot.

Az lehet 1-2 hónapig minden oké de utána bármi lehet. Az emberek pedig általában boldogok akarnak lenni... Szerintem úgy elég nehéz ha még a kapcsolat ,,terhe" mellett még egyéb terhet is pakol rád a másik fél:)

2018. ápr. 21. 08:14
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Most úgy írok,mint a másik oldal.Beteg voltam évekig.Az akkori páromat akarva akaratlanúl kikészítettem.Igaz ő mellettem állt mert ismerte a betegségem,mégsem volt jó amikor mindenért beléálltam és idegesítettem.Most már szerencsére nem vagyok ilyen mert a dokik segítettek és van rendesen működő kapcsolatom de azt javaslom menekülj az ilyen nőktől mert tényleg megnehezíti az életed hacsak nem vagy mazochista.
2018. ápr. 21. 08:43
 7/12 anonim ***** válasza:
52%

Ismerkedtem néhány ilyen lánnyal...sokat hazudtak. Kitalálta épp öngyilkoskodik. Párszor megilyedtem. Szélsőséges hangulatingadozások.

Ez most sokaknál kiborîtja majd a bilit de, adott egy szingli depressziós lány.

Mi alapján jössz össze vele?? Szép...?Hát az ilyen baj kiűl az arcára . Igényes? Nem jellemző. Jófej kedves aranyos? Na ne már.

Egy ilyen ember örűlhetne,hogy kap egy plussz lelki támaszt. Szerelem kapcsolat boldogságról szól!

2018. ápr. 21. 09:48
 8/12 anonim ***** válasza:
37%
Kérdés, hogy mit jelent neked a "számítani rá", milyen elvárásaid vannak és mi az, ami nem fér bele. Sok türelmet igényel egy depressziós ember, mondjuk ha kezelik, az jó pont, mert nagy pozitív változást tud hozni a gyógyszer. "Klasszikus" párkapcsolatra ne számíts.
2018. ápr. 21. 10:18
 9/12 anonim ***** válasza:
37%

Én is járok szakemberhez és szedek antidepresszánst, lassan fél éve. Akkor voltam hisztisebb, amikor még nem tudtam, hogy mi "bajom" van, hanem úgy kellett a nehézségekkel megküzdeni, mintha azok normálisak lennének. Aztán amikor kiderült, hogy nem azok, és van oka annak, hogy mit miért gondolok, akkor valamelyest megnyugodtam, mert tudtam, hogy mi a helyzet. Persze a nehézségekkel ugyanúgy meg kell küzdeni, de így azért könnyebb. Az, hogy szakemberhez jár valaki, simán jelentheti azt is, hogy a gyógyulás útján van, hozzáértő kezekben, és nem okoz akkora gondot, mint kezeletlenül.

Az emberek többsége - lásd az eddigi válaszokat... - iszonyatosan műveletlen e témakörben (is). Pusztán abból a tényből, hogy antidepresszánst szed leszűrik, hogy dühkitörései lesznek meg tönkreteszi az életed?! Aki ilyen ostoba, az hamarabb teszi tönkre, de mindegy.

Nekem speciel nagy pozitív lökést adna egy kapcsolat, mert ezzel kapcsolatosak a problémáim. Másnak meg lehet mással. A lényeg az, hogy az emberek sokfélék, és a mentális állapot is sokféle lehet. Nem tudsz pontos előrejelzést adni kevés információból. Lehet, hogy nem lesz semmi gáz, lehet, hogy lesz. Nem lehet ennyiből megmondani. De ha te is olyan ignoránsan állsz hozzá, mint a válaszolók, akkor tutibiztos, hogy ne kezdj vele, mert a te hozzáállásod sokat fog rontani az ő helyzetén is, az pedig a te helyzeteden. Kíméld meg őt is, meg magadat is.

26/F

2018. ápr. 21. 11:01
 10/12 A kérdező kommentje:
Utolsó! Szerintem itt nem arra gondoltak, hogy dühkitörései lesznek, csupán arra, hogy nem véletlenül kell gyógyszert szednie. Eléggé szeszélyes, a randik inkább csak róla szólnak, mindig az ő kedvébe kell tennem, egyszerűen látszik, hogy valami nem oké. És, ha már 1 hónap után ilyen, akkor milyen lesz, amikor majd "kimutatja a foga fehérjét"? Szerintem hagyom, én egy kapcsolatban jól szeretném magamat érezni. Köszönöm a hozzászólásokat!
2018. ápr. 21. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!