Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6-7 év korkülönbség egy párkapcsolatban túl sok?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 8. 16:45
2/11 anonim válasza:
14-20 sok
24-30 nem sok
Komolyan, ember, hány éves vagy te? Két felnőtt embernél hol sok 6-7 év???
3/11 anonim válasza:
Nagykorúaknál lényegetelen a korkülönbség. Ismerek remekül élő párokat, 30 év eltéréssel. És persze vannak egykorúak, akik szakítanak, X év után.
5/11 anonim válasza:
Tapasztalat 22-28sok volt. De 28-34nem lenne az elméletben.
22 éves lány bulizni csavarogni komolytalankodni vágyott én 28éves koromra meguntam,sok olyat ami neki minden hétvégés volt.
6/11 anonim válasza:
27 vagyok a Férjem 34.
6 éve vagyunk együtt,Sosem éreztük soknak(ráadásul Ő vagy másfél fejjel magasabb is mint én :D)
7/11 anonim válasza:
Inkább kevés! 10 év legyen már köztetek! Egy veled egykorú mégis mit tud nyújtani? Kikísér a buszig? LOL
8/11 anonim válasza:
29 vagyok, párom 35... egyáltalán nem sok :)
9/11 Kaya_ válasza:
Egyáltalán nem sok. Férjem 39, én 32 vagyok, nekünk teljesen ideális.
10/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok.
Én 15 évig éltem egy 8.5 évvel fiatalabb lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!