Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Él valaki hosszú évek óta olyan stabil párkapcsolatban, ahol nagy a korkülönbség? Milyen nehézségekkel kellett megküzdeni.
nálunk a szomszéd nő élt ilyen kapcsolatban, ott kb 15 év volt a különbség. Még nincs 60, de úgy néz ki mintha 80 lenne és nem egyszer elmondta, hogy nem volt jó, mert már vagy 10 éve egyedül van, mert a férje meghalt hamarabb és ő nem tudott semmit sem megcsinálni amire vágyott (utazás és hasonló), mert a férfi már inkább csendes, nyugdíjas felfogással volt.
Hogy végül megérte vagy sem, azt nem tudom.
én csak éltem másfél évig voltam exemmel aki 11évvel fiatalabb, én 34 N. az anyja, a nővére, a nagynénje előtte le se sz-rták, de amikor látták, h szeretjük egymást akkor rögtön elkezdték ajnározni exemet és beleszólni a kapcsolatunkba, h én felcsináltatom magam. én sosem csináltam volna ilyet, egy pasival sem, nemhogy egy 22évessel..
a barátai egyszer a nagynénjének hittek és a kis hülye lecsókolomozott :D szóval cikis helyzetek voltak bőven, de nagy volt a szerelem egy időben.
aztán a családi behatásra sztem megváltozott és elkezdett csajozni, meg is csalt, csúnya vége lett, nem jó szívvel gondolok már rá, pedig akár lehettünk volna akár együtt örökre..
de persze a gyerekvállalás miatt nem ment volna hosszabb távon sztem, nálatok kérdező összejöttek a gyerkőcök így sztem mindenkinek bizonyítottatok, h jól működik a házasságotok attól, h a férjed a fiatalabb.
mai ésszel csak minusz 4-5 évvel fiatalabb férfival kezdenék-kezdtem, mostani párom 4el fiatalabb csak és jövőre az összeköltözést tervezzük.
neked voltak negatív tapasztalataid? kivi vok más tapasztalataira ilyen témakörben. örülök, h vannak poz. példák is ilyen korkülönbséges házasságokra is. sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!