Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 év mennyire nagy korkülönbség egy párkapcsolatban?
20 éves lány vagyok és van egy 28 éves férfi, akivel úgy néz ki, alakulnak a dolgok. Szerelmes belém és ez kölcsönös, de nem tudom, hogy nem-e túl sok ez a 8 év különbség. Egyszer azt érzem sok, máskor meg, hogy annyira nem is.
Hogyan tudnám ezt eldönteni magamban? Ti mit gondoltok?
Neked még sok ezek szerint, majd ha agyilag megérsz, akkor már nem lesz sok.
Miiért érdekel más véleménye a magánéleteddel kapcsolatban? Ennyire döntésképtelen vagy a saját életeddel kapcsolatban?
Ha a férfi az idősebb, akkor közönséges, gyakori dolog.
Ha a nő akkor általában nem működhet.
Beállítottság függő. Ha szellemi alapokon is nyugszik a kapcsolat tehát vannak közös témák, közös az értékrend, tudtok miről beszélni, érzitek egymás humorát akkor mehet.
8 év általában sok szokott lenni ilyen idősen még, de koránt sem kizárt avagy egyedi.
#6 Tisztában vagyok vele, és tudom, hogy ezeket át kell gondolni.
Azzal tudnék érvelni magamnak, hogy ő csak 35 -37 évesen szeretne családalapítást kezdeni. Ez ugye azt jelenti, hogy ha ő 36 éves, akkor én 28.
És én pedig (egyelőre) 28 év körül tervezem ezt, tehát ha ezt nézzük és nem változunk, akkor ez alapján működhet.
Viszont ott a lehetőség, hogy mi van, ha ő 3 év múlva gyereket szeretne, mert én akkor még biztosan nem.
Szóval, ez a jövőn múlik még, remélem jól fog alakulni.
Egyreszt, ezt vele beszeld meg, h mi a helyzet, mit erzel, hogyan gondolod a jovot. En most 19 vagyok, baratom 28 de nem erzem a korkulonbseget. Sot! En felnottek kozott nottem fel, igy nalam ez normalis hogy nem egy 20eves "hulyegyerekkel" jottem ossze. Jelenleg 2 eve es het honapja vagyunk egyutt. Sok minden kozos bennunk: zeneszek vagyunk, erdeklodesi kor, jovonk elkepzelese, ertekrendek, stb...
De ehhez, h ez igy mukodjon, sokat kommunikaltunk egymassal. Mindig leultunk megbeszelni, barmi volt, egy nap torteneset is mindig megbeszeltuk. De ehhez kell az is, hogy tenyleg erdekeljen, szeresd, valoban szakits ra idot, es ne hallgass olyanokra, akik szerint ez alapbol nem mukodhet. Ezt neked, nektek kell tudnotok, es ne tantoritson el senki se!
A szulok lehet furcsan neznek majd, de ha latjak, komoly a dolog, akkor nincs baj.
De tenyleg, beszeljetek meg. Ez a ti kozos dontesetek. Sok sikert. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!