Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi/mekkora korkülönbség elfogadható egy párkapcsolatban? Kíváncsian várom a véleményeket.10,15,20?
Én is csak a saját nevemben tudok nyilatkozni, hiszen ez egyénileg változó. Szüleim között kereken 10 év van, az igazság az, hogy én ettől nagyobb korkülönbséget nem tudnék elképzelni. Egyébként a párom 7 évvel idősebb nálam, és úgy érzem nekem jelenleg ez ideális, 4 éve legalábbis működik a dolog :)
21/L
Ez úgy 20-on túl már nem probléma, ha 21 a lány én meg mondjuk 31 azt még megpróbálnám, hogy hogyan alakulna.
De több mint 10 év az már sok lenne, akkor is ha 25 a lány én meg 40.
Édesanyám, és Édesapám között 11 év volt.
Első feleségem, és közöttem 3 év, a második és közöttem 15 év.
Kapcsolatban hosszú ideig, volt 19 év, rövidebb kapcsolatban 24 év, és a maximum, kb.30 év, de ez sajnos csak kaland volt. Most 60 vagyok, és szívesen jönnék össze 10-20-30 évvel fiatalabb nővel is akár!
Apám és anyám közt 21 év van, nemrég voltak 40 éve házasok :D...
20 éves koromban mikor haverom rinyált, hogy mi miért nem tudunk becsajozni, mindig azon röhögtem, hogy ha apámra ütöttem, akkor még meg sem született a leendő feleségem :)
Nagyon nem lőttem mellé, 14 év van köztünk :D
Én a saját nézőpontomat tudom csak elmondani neked.
Korban felfelé max. 5 évvel legyen idősebb a csaj, lefelé max. 8-9 év.
30/F
Ha nem 16 a csajszi, akkor nem gond.
Volt az ismerősi körömben, aki nem értette, hogy 26 évesen miért baj, ha 16 a nője... mert ha egy 20 éves jár 30 évessel, az nem gond. Egyetértek a fölöttem már megírt válasszal, 20 év fölött nem gáz már 15 év sem, annál följebb meg nem szól bele senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!