Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi/mekkora korkülönbség elfogadható egy párkapcsolatban? Kíváncsian várom a véleményeket.10,15,20?
"Bàr mostanàban sok a 30-33nő akik nem akarnak megérni ès 28-35pasikat keresnek...."
Az pontosan hasonló korú, nem látom be ez miért éretlen vágy?
12 évvel vagyok idősebb annál, akivel együtt vagyok.
N
Ha mások párkapcsolatáról van szó, és hogy hülyének gondolom-e őket magamban a különbség miatt, akkor nem, tök mindegy nekem mennyi, amíg ők boldogok.
Ha a sajátomról, én nem nagyon vagyok az 5-nél több év különbség híve, érdekessége a dolognak, hogy én viszont kifejezetten nem bánom, hogyha a barátom a fiatalabb, amíg rendben van a kapcsolatunk. Ha alapból nem tervezek valakivel hosszú távra, mert úgyis csak mittudomn max 2 év lesz, akkor persze nem számítana, de jelenleg hosszú távra tervezek. És bár most nem számít hogy 25 vagy 40, de nem szeretnék 45 évesen 65 éves férjet. De ez csak az gondom, ha más szeretne, és boldog vele, csinálja.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!