Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mennyi/mekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi/mekkora korkülönbség elfogadható egy párkapcsolatban? Kíváncsian várom a véleményeket.10,15,20?

Figyelt kérdés

2016. febr. 4. 12:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Ez nincs megszabva
2016. febr. 10. 10:49
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Köztünk a barátommal 7 év van, én vagyok az idősebb. Ez az első ilyen kapcsolat mindkettőnk életében, másfél éve tart. Nyilván előfordulnak problémák a korkülönbség miatt, de a lényeges dolgokon azok nem változtatnak.

Szóval szerintem amíg a szex és a vonzalom működik, bármilyen párkapcsolat normális, ha nem sérti a törvényt, erkölcsi értelemben rendben van, és a felek jól érzik magukat együtt.

26/L

2016. márc. 10. 10:41
 13/28 anonim ***** válasza:
20%

én többé-kevésbe korrektnek érzem az alábbi képletet:

(n-fiú életkora) n/2+7=lány minimum életkora, tehát 35/2=17,5 ; 17,5+7= 25,5 ez nagyjából a társadalmilag elfogadott korkülönbség

2016. márc. 10. 10:45
 14/28 anonim ***** válasza:
72%

mikor szerelmes leszel valakibe előrántod a képleteidet és behelyettesítgetsz? hmmm...

azonos korúak között is van vita, veszekedés, megcsalás és elhagyás. nincsen olyan , hogy ideális, egyediek vagyunk.

2016. márc. 10. 12:09
 15/28 anonim ***** válasza:
55%

#14:

- Egy képletet írtam nem többet.

- Nem, nem kell "előkapnom", mert eszembe se jut, hogy ekkora korkülönbségnél "úgy" viszonyuljak valakihez, hogy abbol szerelem legyen. :P

2016. márc. 10. 13:47
 16/28 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem teljesen okés a képlet olyan ~40 éves korig, felette azért már kezdődnek a bajok.
2016. márc. 10. 13:56
 17/28 anonim ***** válasza:
71%

Sokan azt mondják, hogy felnőtteknél már nem számít a nagy korkülönbség, pedig de. Itt is gond az, hogy különböző életkorban különböző dolgokra vágynak, vagy kül. dolgokra alkalmasak.

Pl. a fiatal felnőtt nő még nem akar gyereket, a középkorú férfi pegid nagyon szeretne, de sokáig halogatni ő sem tudja.

Nálunk 17 év a korkülönbség és hasonló problémánk van.

Ezt leszámítva más rendben van.

2016. márc. 10. 14:39
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Én bő 12-13 évig éltem 20 évvel fiatalabbal, a korból semmi gond nem volt, másért lett vége.

Az is csak egy dolog a sok közül, minden korosztályban vannak egymással sehogy se összeillő emberek.

2016. márc. 10. 16:03
 19/28 anonim ***** válasza:
21%
Most kihagynàm a régebben milyen fejlett volt egy 18 éves làny szüleink idejében kb egy 23éves làny màra 28reàlis is. Tehàt generàciónként 5évet csuszott mindkét nem érési ideje. Arra gondolok hogy nagyanyàmék koràban jellemző volt 20évesen màr hàzasnak lenni szűlni értelmileg érett volt egy làny a gyerek nevelésre , szüleink koràban 20as évek első felére tolódott ez az egész màra legtöbb nő egyetemet végez 22 évesen jön ki elhelyezkedik és 20as évei végére àll készen a gyerek vàllalàsra. Ezzel pàrhuzamosan manapsàg egy 25alatti nő csitri érettlen késő kamasz, szülei tartjàk el pasik meg szintén. Nagyapàm 11 évvel volt idősebb nagyanyàmnàl aki 19 se volt amikor szűlte nagybàttyàmat. Nekem 6év a rekord különbség 22/28 làny alkalmatlan volt elköteleződésre. Bulik baràtnők anya apa befolyàsa nem tetszik ez a munkahely ott hagyom....mentalitàs. Viszont 25+ nö 30+férfinél màr működhet a dolog akàr 10év különbséggel is. Bàr mostanàban sok a 30-33nő akik nem akarnak megérni ès 28-35pasikat keresnek....
2016. márc. 22. 02:44
 20/28 anonim ***** válasza:
53%

27 éves vagyok, nem tudnék elképzelni 30+ éves pasit magam mellett. A legidősebb exem, akivel 10 évig voltam, most 31 (pont ma :D), nyilván nem a kor miatt lett vége.

Jelenlegi párom 24 éves.

(A legfiatalabbal meg 5 év volt az én javamra, de az nem volt hosszú életű dolog.)

2016. ápr. 20. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!