Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi/mekkora korkülönbség elfogadható egy párkapcsolatban? Kíváncsian várom a véleményeket.10,15,20?
Köztünk a barátommal 7 év van, én vagyok az idősebb. Ez az első ilyen kapcsolat mindkettőnk életében, másfél éve tart. Nyilván előfordulnak problémák a korkülönbség miatt, de a lényeges dolgokon azok nem változtatnak.
Szóval szerintem amíg a szex és a vonzalom működik, bármilyen párkapcsolat normális, ha nem sérti a törvényt, erkölcsi értelemben rendben van, és a felek jól érzik magukat együtt.
26/L
én többé-kevésbe korrektnek érzem az alábbi képletet:
(n-fiú életkora) n/2+7=lány minimum életkora, tehát 35/2=17,5 ; 17,5+7= 25,5 ez nagyjából a társadalmilag elfogadott korkülönbség
mikor szerelmes leszel valakibe előrántod a képleteidet és behelyettesítgetsz? hmmm...
azonos korúak között is van vita, veszekedés, megcsalás és elhagyás. nincsen olyan , hogy ideális, egyediek vagyunk.
#14:
- Egy képletet írtam nem többet.
- Nem, nem kell "előkapnom", mert eszembe se jut, hogy ekkora korkülönbségnél "úgy" viszonyuljak valakihez, hogy abbol szerelem legyen. :P
Sokan azt mondják, hogy felnőtteknél már nem számít a nagy korkülönbség, pedig de. Itt is gond az, hogy különböző életkorban különböző dolgokra vágynak, vagy kül. dolgokra alkalmasak.
Pl. a fiatal felnőtt nő még nem akar gyereket, a középkorú férfi pegid nagyon szeretne, de sokáig halogatni ő sem tudja.
Nálunk 17 év a korkülönbség és hasonló problémánk van.
Ezt leszámítva más rendben van.
Én bő 12-13 évig éltem 20 évvel fiatalabbal, a korból semmi gond nem volt, másért lett vége.
Az is csak egy dolog a sok közül, minden korosztályban vannak egymással sehogy se összeillő emberek.
27 éves vagyok, nem tudnék elképzelni 30+ éves pasit magam mellett. A legidősebb exem, akivel 10 évig voltam, most 31 (pont ma :D), nyilván nem a kor miatt lett vége.
Jelenlegi párom 24 éves.
(A legfiatalabbal meg 5 év volt az én javamra, de az nem volt hosszú életű dolog.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!