Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet egy párkapcsolatban számítani egy ilyen lányra?
Egyetértek a 9-es válaszolóval, viszont szerintem nem értetted meg a lényegét. Azt egyáltalán tudod, hogy mi a baja, mi miatt kezelil? Annyira utálom ezt a felfogást, hogy aki pszchológushoz vagy pszichiáterhez jár, esetleg gyógyszert is szed, akkor az biztos valami félőrült bolod, aki kiszökött az elmegyógyintézetből...Hát rohadtul nem és szerintem rengeteg ember van, akin segíteni kellene, de nem kér segítséget, mert szégyelli vagy fél, hiszen ez az általános közgondolkodás a témával kapcsolatosan, hogy “normális embernek nincsen szüksége ilyen csiribú csiribá-ra” meg milyen gáz, ciki stb....Én borasztó károsnak tartom ezt a fajta hozzáállást, de sajnos Magyarországon még nagyon sokan itt tartanak.
Természetesen attól is függ, hogy mi a problémája, de azért nagyon szélsőséges esetekben gondolkozol...Eleve nem értem ezt a gondolatmenet, hogy ha gyógyszert szed, akkor biztosan van valami baja...Hát igen, mivel a semmire nem írnak fel gyógyszert és adott esetben ez a kezelés része. Érdekes, hogy még véletlenül sem az jut róla eszedbe, hogy segítséget kért (ami nem kis dolog) és már tesz azért, hogy minél előbb kilábaljon ebből a helyzetből, hogy meggyógyuljon és ennek bizonyára van eredménye is, hanem akkor ez azt jelenti, hogy zakkant volt, zakkant is marad...Szerintem, ha eleve így állsz hozzá és így gondolkozol, akkor jobb, ha bele sem kezdesz, mert ebből jó nem fog kisülni és csak még többet rontasz a helyzetén. Ezt most minden rosszindulat nélkül mondom. Szerintem az a jó döntés, ha inkább kimaradsz az életéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!