Fiuk, van tapasztalat arról, hogy tartós párkapcsolatban éltek, és barátnőtök hajlamos a hüvelygombára és nektek is el kellett menni vizsgálatra, például urulógushoz? Mire kell számítani a fiúknak?
Hasonló ügyem volt egy barátnőmmel, de az nem hüvelygomba volt, hanem trichomonas vaginalis által kiváltott fertőzés. Ez valami parazita, amely - a nevéből is látszik - a nőkben fordul elő, sokszor tünetmentes, és néhány balfék pasas is megkaphatja. Én a bőrgyógyásznál kezdtem, mert azt hittem valami trippert kaptam, aki átküldött az urológiára. Ott nem volt semmiféle nyúlka-piszka, a doki csak megtekintette az 1/2 szeműt. Nem úgy a bőrdokinál! Ott volt kenet-vétel és macerálás, leizzadok még ma is, pedig jó rég volt. :D
A hüvelygomba meg szerintem pont fordítva van, azt valószínűleg nem az urológus, hanem a bőrgyógyász "kezeli". Páros gyógyszerszedés lehet a vége, meg átmeneti szextilalom. :D
Ha hüvelygombája van a barátnődnek, akkor a neked is van bacid. A barátnődnek a nőgyógyász felír kúpot, tejsavat. Neked pedig ugyanúgy ki kell kezeltetned magad. Az urulogushoz menni tudom ciki és kínos, de ő megvizsgál, ír fel antibiotikumot, vagy krémmel is gyógyítható. Mindenféleképpen mindkettőtöknek kell a gyógyulás, különben visszafertőzitek egymást.
Bocsi, nem fiú vagyok, hanem 25 hetes kismama.
Ha majd egyszer babát is terveztek akkor se árt mindkettőtök kivizsgálása, mert különben nem fog összejönni a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!