Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta megszületett a kisfiúnk, nem foglalkozik velem/velünk a párom. Ez mitől lehet?
4 hónapja született a gyermekünk, az első hónap feléig minden rendben ment. Aztán valami megváltozott, mert a párom a babával és velem sem foglalkozik annyit, csak hébe-hóba. Sokszor eljár még a barátaival meginni egy pohár sört, és és tart este 8-tól éjfélig kb. Rákérdeztem már, hogy valami zavarja e, de annyit mondott, hogy "nem".
Én a baba mellett mosok, főzök, takarítok és kertészkedem is.
28/n, 32/f
Tipikus kisfiú pasi, aki megijedt a felelősségtől és a rá háruló nagy dolgoktól.
Akkor minek csináltatok gyereket? Mégis mit hitt, hogy neki semmi dolga nem lesz?
Szánalmas egy pasi.
De hát, te szültél neki, viseld is érte a következményeket.
Jobban meg kellett volna ismerni őt.
"Mert mikor a hasamban volt a Picúr"
Ezért megy el otthonról. Van annak a gyereknek rendes neve, nem az nagy betűvel, hogy Picúr. Fúj, ez ilyen tipikus női gügyögés. És te mennyit foglalkozol vele? Nem a szexre meg az uzsonnájára célzok, ővele, mint emberrel mennyit törődsz? Lehet megsértődni, de az ilyen picúros, pocaklakós nőktől engem is a hideg kiráz, pedig családcentrikus nő vagyok. Te egy anya vagy most, nem nő. Az anyaság az a tevékenységed legyen ne az identitásod és akkor visszakapod a társadat.
Csalódott, nem ilyennek képzelte az apaságot. De sose fogja őszintén elmondani. Ezért is tekereg, addig sincs otthon, nem kell szembenéznie a problèmàkkal.
Azt csak tőle fogod megtudni, hogy mi bántja, mi alakult másképp, mint tervezte.
Lehet, hogy a haverok dumàljàk tele a fejét? Nálunk sajnos volt ilyen "barát", aki a gyermekágyas időszak alatt végig b.tatta a férjem, hogy na ugye, hogy soha többé nem lesz szex. Pàromnak van annyi esze, hogy elküldte a ...
Mennyire ismered azokat, akikkel lóg?
*Én a baba mellett mosok, főzök, takarítok és kertészkedem is.
Ez mind szép s jó, csak hogy mindeközben a férjed szépen kiszorítódik és teljesen idegennek érzi magát melletted és egyre magányosabb.
Nem kifelé kéne élned, hanem befelé. A férjed ordíyt a magánytól. Ha mond ez neked valamit és ha végre észre is vennéd a személyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!