Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Te milyen módszerrel szeded...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te milyen módszerrel szeded (szedted) fel a gyönyörű pincérnőt a helyi gyorsétteremből?

Figyelt kérdés
Különösen akkor, hogyha az étterem azért tartja ezt a csajt hogy odavonza a férfi vevőket? Van egy kb 250 pasiból álló rajongótábora, 10-20 pasi erősen flörtöl vele minden áldott nap. Hogy tudnék kitűnni a 250 másik érdeklődő hím közül?

2018. máj. 18. 11:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Ha rengeteg lóvéd van.
2018. máj. 18. 11:19
 2/15 A kérdező kommentje:

Ha úgy érdekelné a pénz mint ahogy te sugallod, a csaj már 5 éve kint élne Honolulu-ban egy milliárdossal...

Bejönnek az A8-asaikkal, jópofizik, flörtöl velük, ennyi vezeti tovább a kajáldát...

2018. máj. 18. 11:27
 3/15 anonim ***** válasza:
80%
Én többet nem járnék oda kajálni, hogy ne is lássam többet. Eleve nem kéne barátnőnek egy olyan munkát végző nő, aki nap mint nap folyamatos kísértésnek van kitéve.
2018. máj. 18. 11:36
 4/15 A kérdező kommentje:
Értem az álláspontodat.
2018. máj. 18. 11:37
 5/15 anonim ***** válasza:
79%
#4 Belezúgva gondolom nem vagy, érzéseid nincsenek felé, csak tetszik - az meg semmi. Kismillió nekem tetsző nőt látok, amikor az utcán sétálok. Most gondolj bele: a zöldszemű szörny nem kerítene előbb-utóbb a hatalmába, ha tegyük fel, a barátnőd lenne ez a lány? Hogy viselnéd, hogy fukszos, kigyúrt, simlis alakok vagy éppen jól szituált, öltönyös bizniszmenek sertepertélnének folyamatosan körülötte a melóhelyén? Nem éreznéd úgy egy idő után, hogy én ehhez a nőhöz kevés vagyok? És az ilyen kapcsolat már döglött, mert a bizalom elúszik...
2018. máj. 18. 11:54
 6/15 anonim ***** válasza:
Passz, egyszer valahogy bepróbálkoznék, hátha, de túl sok mindent nem érdemes várni, elég kis % van csak, hogy pont te tudd felszedni.
2018. máj. 18. 11:56
 7/15 anonim ***** válasza:
72%
Gyorsétteremben van pincér? Jó tudni.
2018. máj. 18. 12:10
 8/15 anonim ***** válasza:
a mercimet szoktam megmutatni
2018. máj. 18. 12:16
 9/15 anonim ***** válasza:
55%
Szoval neked az ostoba szoke pincerliba kell, akinek az osszes arab ehes gethas csapja a szelet, o meg kelleti is magat a borravaloert. Ez eletcel :D
2018. máj. 18. 13:25
 10/15 anonim ***** válasza:

Pl. kiderítem, hova jár szórakozni és ott megismerkedek vele. :D

Vagy a nehezebb és hosszadalmasabb módszer, hogy összehaverkodsz a többi pincérnővel, kicsit flörtölsz velük, kiépítesz egy stabil ismeretségi kört, ahol van értéked (angolul "social proof", keress rá, könyvtárnyi irodalma van a témának), miközben a kiszemelt pincérnővel nem foglalkozol különösebben. Ez jó eséllyel böki majd a csőrét és felkelti az érdeklődését irántad ("ki ez a férfi, aki mindenkivel jól kijön, vonzódnak hozzá a kolléganőim és engem vajon miért nem vesz észre?)" és máris ezerszer jobb helyzetből indulsz, mint az átlag kuncsorgó pasihordák (függetlenül a pénzüktől/izmaiktól).

2018. máj. 18. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!