Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hova a fenébe tűntek a szívtip...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova a fenébe tűntek a szívtipró nőcsábász mesterek? Már nem is akarnak segíteni a férfitársaikon?

Figyelt kérdés

Most, hogy nincs lóvé mert nem lehet oktatásokat, táborokat, szórakozóhelyes leszólongatásokat tartani, hirtelen el is tűnt az összes. Jimmy, Mex Deluxe, Fanatic és a többi. De a leggusztustalanabb eltűnés az Nicholas Victor nevéhez köthető. Aki minden egyet youtube videótját azzal az intro szöveggel kezdi, hogy "Üdvözöllek kedves néző, én Nicholas Victor vagyok és ezt a csatornát azért hoztam létre, hogy segítsek neked és férfitársaimnak értékesebb és vonzóbb férfivá válni"

De a poén az, hogy még jó régen a covid legelső hónapjában még tolta a videókat, amikor még abban reménykedett mindenki, hogy csak 1-2 hónapos valamicske lesz a covid, semmi komoly. De utána meg pofátlanul lelépett ő is!

Na mi van? Most, hogy koronavírus van már nem akar segíteni a férfitársain? Csak a pénz kellett volna neki azoktól, akiket ezek a videók vonzottak (volna)?

2021. jan. 15. 21:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
"Csak a pénz kellett volna neki azoktól, akiket ezek a videók vonzottak (volna)?" MINDIG IS erről szólt, üzlet. Komolyan, szomorú, hogy ez egyeseknek csak most esett le.
2021. jan. 15. 21:02
 2/10 anonim ***** válasza:
2021. jan. 15. 21:13
 3/10 anonim ***** válasza:
30%
Egyes de h@lye vagy te. Miért a pék talán jóindulatból süt kenyeret, nem, hanem azért, mert pénzt akar vele keresni.
2021. jan. 15. 21:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Na mondd, mit akarsz tudni.

Igaz, nő vagyok, de talán lenne egy-két tippem a partvonalról :D

2021. jan. 15. 21:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
3: A pék értéket teremt, kenyeret. Itt viszont tisztán "áltudományoskodó" lehúzás, a szerencsétlenekből való haszonlesés a cél. Ahhoz tudom hasonlítani, mint a tévébe betelefonálós távgyógyítás, energiaküldés, jóslás. Felépítettek egy jól hangzó humbugot jó pénzért. És sokan bekajálták.
2021. jan. 15. 21:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Legalább Te felébredtél és ráeszméltél, hogy ezek a szélhámosok nem csak a nőket, hanem a férfi nézőiket is átverik.
2021. jan. 15. 23:23
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
5-ös. A Nicholas Victor is értéket teremt. Elárulja, hogyan lehet közelebb jutni a puncihoz...
2021. jan. 15. 23:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem anno frissdiplomás pszichológusként valami puás szektába akartak felvenni. Tréneri pozinak volt meghirdetve, végül interjúra sem mentem el, mikor összeállt, hogy mi is akar ez lenni. Nem azért tanultam, hogy manipulálni tanítsak másokat, mellesleg ócska és átlátszó módszerekkel operálva.

De fentebb hivatkozott pro emberektől szívesen megnéznék vagy olvasnék ezt - azt: legalább hadd tudjam meg, mire kéne kattannom:)))

2021. jan. 16. 00:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Az egész soha nem szólt másról, csak arról, hogy a nagy "mesterek" megtömjék a zsebüket. Az embernek saját magát kell fejlesztenie, ha sikereket akar elérni az ellenkező nemnél. Az ilyen oktatások hatására egy fikarsznyit sem lesz senki jobb a csajozásban. Pár perc után azonnal kiderül, hogy csak egy betanult szerepet próbál eljátszani.
2021. jan. 16. 01:03
 10/10 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

A szívtipró csajozós pasik túl elfoglaltak a csajozással, hogy más pasik szarjaival foglalkozzanak. Meg amúgy lúzernek is tartják azt, aki csak rinyál a nőkről.

Meg hát ugye, ők se szeretetszolgálat.

2021. jan. 16. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!