Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők pofátlan külföldre kivitele után a magyar PUA nőcsábász mestereknek igen rossz dolga lett itthon?
Figyelt kérdés
Hiába vagy nagy mester, ha nincs nő, akkor Gangalf se tud csodákat tenni ilyen téren. Én is PUA mester sulit végeztem, de most nem tudok csajozni, mert akkora nőhiány van már itthon, hogy az borzalmas.
Tényleg a nőknek már a hazájuk sem számít semmit, csak a pénz, hogy így elmennek külföldi pasival a jólétbe?
2021. aug. 1. 16:17
11/21 anonim válasza:
Az hagyján, de külföldi pasi nélkül is megy onnan mindenki, akinek esze van.
Üdv Németországból! Mi idén nyaralni se megyünk haza. Minek? A nagy meleget nem szeretem, a Balaton drága, a pasik meg lúzerek.
12/21 anonim válasza:
Itt is viharos az idő. Szerettem volna kovászos uborkát csinálni, de ilyen időben lehetetlen. Bezzeg külföldön jobb idő lenne rá.
13/21 anonim válasza:
Szegeden szélvihar volt 3 körül... eső egy csepp sem.
Azóta újra 500 fok, égető napsütés.
14/21 anonim válasza:
Sajnos már uborkát is alig kapni, felvásárolták a németek és most a bajor házuk teraszán érlelik. A szemetek :D
15/21 anonim válasza:
A terasz stimmel, de igazi kovászos uborkát csak mi tudunk csinálni. 👍
16/21 anonim válasza:
De azért próbálkoznak vele, hátha...
17/21 anonim válasza:
Az igazi jó magyar konyhához nehéz beszerezni a megfelelő alapanyagot. Egy csokor friss, nem elnyílt kaporért mindent bejártam. :/
18/21 Noren1989 válasza:
Apropó, borsikafüvet tud valaki Szegeden?
19/21 anonim válasza:
Nekünk szerencsére termett kapor a kertben :) Ez a borsikafű mit tud? :D Múltkor a boltban mellettem a pali is azt kereste:D
20/21 Noren1989 válasza:
Sima zöldfűszer, de a sparban, goods-ban hiànycikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!