Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen incel fórumok léteznek itthon, én nem találtam egyet sem?
Férfihang, mint incelek és "lúzerek" fóruma? Hát nem tudom...
https://www.youtube.com/watch?v=dbn0s6qXdeM
A videóban látható férfi, aki a Férfihang alapítója és szerkesztője, nem pont úgy néz ki, mint egy incel. Szerintem a 35-45 körüli nők egy bő szelete simán aláfeküdne, ha úgy adódna.
Elkezdtem tegnap ezt a videót de nem bírtam végighallgatni. Az iszlámnál már kamilláztam hogy mivan, a tanyasi élet népszerűsíténél meg már azt hittem rosszul hallok és ott hagytam abba. (Aki nem hallotta, minél több nőt rá kéne venni hogy költözzenek tanyára és ott békésen felnevelheti a 4-5 gyermekét és mellette megtermelhet mindent meg állatokat tarthat).
Szimpatizálok Toroczkaival de ezzel most nem tudtam mit kezdeni.
A férfihangos csávó meg olyan amilyennek elképzeltem eddig, hogy ki lehet egy ilyen baromság mögött, nem valami nagy szám a pasi.
A férfihangot valószínűleg nem incelek szerkesztik de a felhasználóik akik hozzászólnak ugyanezek mint az itteni szerencsecsomagjaink 😰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!