Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen incel fórumok léteznek itthon, én nem találtam egyet sem?
"Sokaknak még Palvin Barbi se jó nő"
Rendben. El van fogadva.
Nekem meg ez a pasas nem tetszik. Nem jön be ez a buflák, kerek fej - pisze orr arctípusú férfi.
Gondolom nincs hozzászokva, hogy kamerák előtt beszéljen, főleg nem egy politikai párt elnökével, akinek a Youtube csatornáját vagy 100 ezren követik. Biztos vagyok benne, hogy a való életben nem így beszél. Itt látszik rajta, hogy alaposan megfontolja a szavait, és igyekszik óvatosan megfogalmazni a mondandóját.
Érthető is, hiszen tudjuk, hogy az emberek mennyire szeretik kiforgatni a szavakat - elég csak ezt az oldalt megnézni. A szalmabábu vitatechnika a kérdések 80%-nál jelen van.
15
LOL most már azt is te mondanád meg nekünk hogy a médiában látottak-hallottak közül mit kéne magunkba fogadni kritika nékül, mert te azt mondtad.
Sajnálom, nem tetszik a pasas se külsőre, se a szellemiség amit képvisel. Ha tetszik ez neked ha nem. Neked legyen az istened ez a fickó, mit bánom én hogy neked, gyk akárkinek mi a véleménye.
16: na kezded már a tipikus GYK-s taktikát.
Hol mondtam én olyat, hogy majd nekem kell megmondanom, hogy ki tetsszen neked, és ki nem?!
Ez kérlek szépen, megint csak egy SZALMABÁBU.
Annyit mondtam, hogy szerintem a pasas egyáltalán nem olyan incel meg lúzer, mint ahogy ti azt próbáljátok beállítani minden Férfihang olvasóról/szerkesztőről.
De te képes vagy még ezt is félremagyarázni. Gratulálok!
Aztán 18:
Miért is ostoba ez az oldal? A tartalma melyik részével nem értesz egyet? Egy férfiak jogait hangoztató oldalról van szó, nem többről, nem kevesebbről. Sehol nem szidják a nőket, sehol nem akarják őket rabszolgasorba taszítani, nem akarják legális tenni az erőszakot, nem tartják kevesebbnek a nőket, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!