Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen incel fórumok léteznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miss Endzsi kérdése:

Milyen incel fórumok léteznek itthon, én nem találtam egyet sem?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 30. 12:21
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Attól mert kigyúrta magát, még nagyon előnytelen az arca, ennyitől nem lesz senki jó pasi.
2021. ápr. 30. 14:18
 12/28 anonim ***** válasza:
25%
Már ne is haragudj, de az illető szerintem tipikusan a negyvenes sármos pasik sztereotípiáját testesíti meg. Persze, mindent és mindenkit le lehet szólni (sokaknak még Palvin Barbi se jó nő!), de azért ha őszinték akarunk lenni, tudjuk, hogy az ilyen típusú pasasok igencsak kelendőek a nők körében.
2021. ápr. 30. 14:32
 13/28 anonim ***** válasza:
81%

"Sokaknak még Palvin Barbi se jó nő"

Rendben. El van fogadva.

Nekem meg ez a pasas nem tetszik. Nem jön be ez a buflák, kerek fej - pisze orr arctípusú férfi.

2021. ápr. 30. 14:38
 14/28 anonim ***** válasza:
65%
A videóban szereplő férfi nem rossz külsőre ( az én ízlésemnek), de ahogy beszél... még a normálisan ott lévő nedvesség is kiszárad belőlem. Kíváncsi lennék, életre lehet kelteni egy ilyen embert vagy mindig ilyen lassú, félalvó állapotban van? 😃
2021. ápr. 30. 14:39
 15/28 anonim ***** válasza:
26%

Gondolom nincs hozzászokva, hogy kamerák előtt beszéljen, főleg nem egy politikai párt elnökével, akinek a Youtube csatornáját vagy 100 ezren követik. Biztos vagyok benne, hogy a való életben nem így beszél. Itt látszik rajta, hogy alaposan megfontolja a szavait, és igyekszik óvatosan megfogalmazni a mondandóját.

Érthető is, hiszen tudjuk, hogy az emberek mennyire szeretik kiforgatni a szavakat - elég csak ezt az oldalt megnézni. A szalmabábu vitatechnika a kérdések 80%-nál jelen van.

2021. ápr. 30. 15:01
 16/28 anonim ***** válasza:
75%

15

LOL most már azt is te mondanád meg nekünk hogy a médiában látottak-hallottak közül mit kéne magunkba fogadni kritika nékül, mert te azt mondtad.

Sajnálom, nem tetszik a pasas se külsőre, se a szellemiség amit képvisel. Ha tetszik ez neked ha nem. Neked legyen az istened ez a fickó, mit bánom én hogy neked, gyk akárkinek mi a véleménye.

2021. ápr. 30. 15:37
 17/28 anonim ***** válasza:
Ha először csinálta, akkor nem szóltam, én ezerszer bénább lennék. Csak itt írták, hogy ő a férfihang alapítója, azt feltételeztem, hogy rutinos már.
2021. ápr. 30. 15:39
 18/28 anonim ***** válasza:
65%
Mellesleg valami biztos hogy hibádzik ennél a szent embernél, sikeres, nők által szeretett férfi nem üzemeltetne ilyen ostoba oldalt.
2021. ápr. 30. 15:39
 19/28 anonim ***** válasza:
12%
Miért lenne ostoba? Van egy rakás nőknek szóló oldal, azoknak sincs nagyobb létjogosultsága, mint a férfihangnak. Ott is sérült emberek gyülekeznek, mint itt. Én néha felnézek, kíváncsi vagyok a férfiagyra. A kommentszekció szokott durvulni sokszor, de ettől függetlenül szerintem érdekes. Mindig csak a mi oldalunkról beszélünk, jó, hogy lett ellentábor. Ha még vitázni is megtanulnának az emberek, akár össze is lehetne engedni őket a feministákkal.
2021. ápr. 30. 15:53
 20/28 anonim ***** válasza:
0%

16: na kezded már a tipikus GYK-s taktikát.

Hol mondtam én olyat, hogy majd nekem kell megmondanom, hogy ki tetsszen neked, és ki nem?!

Ez kérlek szépen, megint csak egy SZALMABÁBU.

Annyit mondtam, hogy szerintem a pasas egyáltalán nem olyan incel meg lúzer, mint ahogy ti azt próbáljátok beállítani minden Férfihang olvasóról/szerkesztőről.

De te képes vagy még ezt is félremagyarázni. Gratulálok!

Aztán 18:

Miért is ostoba ez az oldal? A tartalma melyik részével nem értesz egyet? Egy férfiak jogait hangoztató oldalról van szó, nem többről, nem kevesebbről. Sehol nem szidják a nőket, sehol nem akarják őket rabszolgasorba taszítani, nem akarják legális tenni az erőszakot, nem tartják kevesebbnek a nőket, stb.

2021. ápr. 30. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!