Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen incel fórumok léteznek itthon, én nem találtam egyet sem?
Én nem mondtam hogy incel meg lúzer. Csak azt, hogy nem jön be nekem, se pedig az amit képvisel. Szabad? Mert úgy tűnt személyes sértésnek veszed ☺
Nem is tudom ki forgatja ki mások szavait 👏
A szalmabábun kívül van még valami mondanivalód? Mert folyton csak ezt hajtogatod más kérdéseknél is amikor nem tetszik valami.
És jó lenne már leszokni erről a szellemi fogyatékosozásról is, mivel ilyen kifejezés nem létezik, értelmi fogyatékos az amit keresel. Szalmabábukám.
25, mint kívülálló, erről biztosíthatlak:
Szinte mindig belefutok ebbe a vitatatechnikába. Olyannal támadnak, amit nem mondtam. Elég csak visszaolvasni itt a kommenteket. Sehol nem írtam, hogy nekem kellene megmondanom, hogy a szimpatikus hölgynek ki tetszen és ki nem.
Annyit állítottam, hogy a videóban szereplő pasas népszerű lehet s 35-45 közötti nőknél. Mind ismerjük az ő típusát és ezt láthatjuk a való életben. Ezzel akartam azt az állítás megcáfolni, mely szerint a manoszféra olvasói és írói kizárólag incelek lehetnek. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!