Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora hátránnyal indulok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora hátránnyal indulok nők szemében, ha lakáshitelem van?

Figyelt kérdés
Senki se szeretne eladósodva lenni, de más opció sajnos nem állt rendelkezésemre. Nyilván egy hitelmentes lakás sokkal jobb lenne, de jelen esetben nem ez a helyzet. Tudom, nem pusztán az anyagiak határoznak meg egy kapcsolatot, de most tegyük félre a kölcsönös vonzalmat, gondolkodásmódot, stb. Hitelmentes saját ingatlannal rendelkező nőként egyáltalán adnál esélyt ilyen férfi számára? Albérletben elő nőként hogyan viszonyulnál ehhez?

2022. szept. 25. 11:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#4-es köszi a válaszod. Leírnád, hogy miért nem adnál esélyt egy hozzám hasonlónak?
2022. szept. 25. 12:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom ördögtől valónak a hitelt, nekem is hitelre van házam - Nyugat-Európában ahol élek szinte mindenki hitelre vesz ingatlant, egy élet nem elég arra, hogy az ember összespórolja a teljes árat, a törlesztők pedig alacsonyabbak, mint a bérleti díjak. Ha valakinek normális munkahelye van, illetve biztosítása arra az esetre ha történik vele valami, akkor nem értem a problémát. Elég felszínes aki emiatt visszautasít.
2022. szept. 25. 12:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Talál jobbat, nyilván, mindenkinél van jobb! De! Egy normális nő, aki tényleg szeret az nem fog egy jobbal lelépni (pláne azért mer jobban áll anyagilag).

Te itt magyarba jól állsz evvel a hiteles ingatlannal.

Legyünk már reálisak!

N 30

2022. szept. 25. 14:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha fiatal lennék, és társat keresnék, nem zavarna. Egy fiatalnak ritkán van annyi pénze, hogy hitel nélkül tudjon lakást venni. Nem mindenkinek vesznek a szülei, vagy örököl. Én egyszerűen örülnék, hogy van saját lakása.
2022. szept. 25. 21:27
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha kényelnesen kitudod fizetni a hiteledet, és emiatt nincsennek anyagi nehézségeid, akkor ezzel semmi probléma nincs. Szerintem ennek nincs jelentősége.

Az már egy másik dolog, ha valaki kifizeti a hitelét, és alig marad pénze, na az már kellemetlen kicsit.

2022. szept. 26. 10:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Ti hol éltek? A legtöbb fiatalnak nem az a baja, hogy lakáshiteles lakása van hitelmentes helyett, hanem hogy a 20% kötelező önerőt sem tudja 5-10 év alatt sem összeszedni, ami ahhoz kell hogy kapjon a maradékra hitelt.

Nekem is lakáshiteles lakásom van 28 évesen, a huszonéves ismerőseim 90-95%-ának meg azt látom semmilyen ingatlanja nincsen. Én is kaptam támogatást hozzá a családomtól (de saját megtakarított milliókat is tettem bele), akiknek pedig hitelmentesen van lakása, azoknak a szülei vették, sokszor még korábban, olcsóbban. (Mi is tudtunk volna hitelmentesen lakást venni, ha 2-3 éve vesszük, nem idén.)

2022. nov. 15. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!