Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves sportos pasi nagy hátránnyal indul telt nőknél?
Figyelt kérdés
2021. jún. 22. 09:44
2/10 A kérdező kommentje:
MErt sokan zsigerből elutasítottak.
2021. jún. 22. 09:48
3/10 anonim válasza:
És miből gondolod, hogy az volt a gond, hogy sportos vagy?
4/10 A kérdező kommentje:
hogy nem egynél olvasom a társkereső hogy csak mackós pasikkal ismerkedik.
2021. jún. 22. 09:53
5/10 anonim válasza:
Mit takar a sportos? Vékony, szálkás, vagy nagyobb darab?
Mert nekem testalkattóp függetlenül nem jön be a nagyon vékony alkat, ahol csak azért látszódik némi kocka a hason, mert kb csont és bőr, extra szálkás. :D inkább legyen egy kis fedőréteg, vagy pocak, de a vékonyak nem vonzanak.
7/10 A kérdező kommentje:
185 cm vagyok és 85 kg nem vagyok vékony
2021. jún. 22. 10:22
8/10 anonim válasza:
Így látatlanban szerintem jól hangzik. Valószínűleg alacsony az önbizalmuk és nem éreznék magukat komfortosan melletted. Mondjuk kérdés, mennyire telt nőkre gondolsz?
9/10 anonim válasza:
Ideális alkat vagy. Ha én a korosztályod lennék EMIATT nem utasítanálak el. (ha nem illünk össze vagy nem tetszel, akkor igen).
10/10 anonim válasza:
tegnap olvastam egy dagi nőtől, hogy nála 100 kiló alatt nincs férfi és kikérte magának, hogy csak olyan pasik menjenek oda hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!