Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akiket autók nem érdekelnek, ezért nem vesznek autót, a nőknél elég nagy hátránnyal indulnak ugye?
Nem érdeklik az autók?
Hát engem sem érdekelnek a telefonok, de attól még van telefonom. Ez egy elég rossz kifogás.
A parom mountain bike versenyzo.
Nem volt autoja akkor sem es most kozosen sporolunk ra.
Sokkal aktivabb es eletre valobb, mint barmelyik korabbi parom. Hiaba volt auto, lustak voltak mindenhez. Legszivesebben szrni is autoval mentek volna.
Ugyhogy nekem kifejezetten hatrany volt emiatt (fovarosban), ha valakinek autoja van.
Nálam hátrányból indulna. Sőt.
Nincsenek extra elvárásaim, de az autó igen. Vagy legalább jogosítvány, kocsit meg majd veszünk együtt.
a hipotezised baromsag.
nalam biciklis pasi (foleg ha izmos) >>>> autos pasi
Hát enhem se érdekel az autó, mégis, az első dolog, amire ödszespóróltam a pénzt miután 20 évesen elkezdtem dolgozni, egy régi kis autó volt, hogy mobilis legyek. Mindjuk ez vidék volt, napi 3 busszal a város felé és vissza. Ilyen helyen nálam hátrány ha a férfinek nincs kocsija. Ne mindig én vigyem-hozzam magunkat mindenhova.
Egy ideje a fővárosban élek, itt nem érdekelne. Van, hogy én is gyalog, vagy BKV-val megyek, mert tudom, hogy gyorsabban vagy közel ugyanannyi idő alatt érek X helyre és nem kell parkolót vadászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!