Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted van olyan, hogy elszalasztott lehetőség, gondolok egy emberre , lehetséges kapcsolatra?
Van ilyen. Rengeteg élethelyzet van, sokféle személyiségű ember.
Nem csak önbizalomhiány miatt lehet "elszalasztani" valakit hanem halogatás, lustaság, neveltetés (pl. elvakultan vallásos), vagy olyan élethelyzet miatt amiből akkor éppen ha akarna sem tudna kilépni az illető pl idős, ágyban fekvő hozzátartozóját ápolja stb.
Sokan utólag jönnek rá hogy kit/mit szalasztottak el, mit kellett volna másképp csinálni.
Ezek a lehetőségek válaszutak a sorstól, élettől vagy hívhatjuk bárminek.
Egy egy döntés miatt egész más életutakat lehet bejárni, attól függően hogy akkor abban a pillanatban hogy döntünk.
Persze, hogy van....
Sokszor vannak az embernek olyan gondolatai, hogy elmegy mellette egy illető akár egy üzletben....talán meg kellett volna szólítani, vagy egy már ismerős...
Általában nem vagyunk elég bátrak.
Aztán egy szép nap már mással látjuk....
Hatos vagyok és igen, randiztunk is, melynek során finoman közöltem, hogy nem ösztönből, hanem érzelem alapon vonzódom hozzá.Tudja,mi a helyzet, kölcsönösen kötődünk egymáshoz,de neki felelősséget kell most vàllalnia,ezt vàlasztotta.
Nyilván ezt tiszteletben tartom,bàr egyértelműen nem vagyunk egymás szàmàra közömbösek, szóval szerintem nàla az ész felül írja az Ezért tartom elszalasztott lehetőségnek,bàr talàn túlságosan elvakít az, hogy szeretem őt, valójában pedig lehetséges, hogy sz...rik ràm.
Két fő irányzat van, az egyik szerint ha valami nem jött össze, akkor az úgy volt megírva és úgy kellett történnie. A másik szerint az univerzum jót akar neked és megküldi a vágyott személyt/helyzetet, de neked kell észrevenned, felismerned és cselekedned. Ha nem kapcsolsz időben, akkor bizony ott lesz az elszalasztott lehetőség.
Olyan embert viszont szívesen tovább engedek, aki szerint szerelmi kérdésekben ha valaki kevésbé bátor vagy önbizalomhiányt kell leküzdenie, az "tönkreteszi a másikat a viselkedésével". (#11)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!