Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted van olyan, hogy elszalasztott lehetőség, gondolok egy emberre , lehetséges kapcsolatra?
Figyelt kérdés
..vagy minden úgy történik, ahogy annak lennie kell?nov. 5. 19:43
2/17 anonim válasza:
Szerintem elég sokan vagyunk ezzel így.
3/17 anonim válasza:
Nagyon is van, bár nem is feltétlenül párkapcsolat terén szoktam ezt érezni, hanem ha jobban megfog 1-1 ember lénye és aztán mégis kikerül teljesen az életemből. Abban hiszek, hogy nem véletlenül sodorta felém az élet és ilyenkor úgy érzem, hogy elszalasztottam/elvesztettem valami fontosat.
4/17 anonim válasza:
Nem csak elszalasztott dolgok vannak, hanem ennek az ellenkezője, a bele képzelt dolgok. Az utóbbi még rosszabb, mert akkor is elmegy az idő, csak az ember 5-10-20 évig mérgezte magát. Jobb esetben elválik, alap esetben meg haláláig szenvedi a hulyeségét meg a naivitását.
5/17 anonim válasza:
Van. Én pl. most szalasztok el egy számomra tökéletes férfit az önbizalomhiányom miatt.
6/17 anonim válasza:
Szerintem létezik...és mivel van egy óriási szerelmem, aki elengedett, miközben én még mindig reménykedem, azzal vigasztalom magam, hogy részéről ez a fajta ésszel gondolkodàs maga egy elszalasztott lehetőség.Csak remélni merem ennek a belső hiànynak a kölcsönös mivoltàt,ami bennem munkàlkodik most.A visszatérést,a ràébredést tőle.
7/17 anonim válasza:
6-os, ő tud róla, hogy szereted? Mert ha nem, akkor hiába vársz...
8/17 anonim válasza:
Van. Főleg, ha belül érzi az ember, hogy rajta múlt a dolog mégse tett sz*rt se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!