Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ebben az esetben bunkó és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben bunkó és bizalmatlan suttyó a pasi?

Figyelt kérdés

Randizik egy nővel, akiről kiderül, hogy korábban hármasozott, meg volt pár alkalmi kalandja tinderről, de most már állítása szerint kiélte magát és monogám kapcsolatra vágyik.

A pasi viszont ezek után ajánlaná, hogy a nő menjen el STD-szűrésre, biztos ami biztos, mert ő "nem akar kockáztatni".

nov. 2. 20:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
24%

"Azért a csaj is egy lúzer, hogy így kiteregette az előéletét a pasinak."

Ez a legnagyobb fa$zság, amivel eddig ma összehozott a balsors. Ismerősek azok a kifejezések esetleg, mint pl. elfogadás, bizalom?

Ha egy kapcsolatban az előélet, mint téma, tabuként van kezelve, abban a kapcsolatban nem kell részt venni. Meg olyanban sem, ahol a párod STD-szűrésre akar küldeni.

nov. 3. 11:26
 12/13 anonim ***** válasza:
56%

12-es, majd ér még téged meglepetés. Sokan úgy gondolják, ha egy nőnek egynél több partnere volt életében, akkor már k.

Másik oldalról meg nem értik, hogy miért nem kaphatóak a nők a kötetlen egyéjszakás kalandra.

Egyébként a dolog kölcsönös, én sem akarom tudni, hogy hány nővel feküdt le előttem. Ha túl magas számot mondana, az nekem sem tetszene. A bizalom nem azt jelenti, hogy az előéletem minden egyes részletét ki kell teregetni. Az a jelenre és a jövőre vonatkozik.

nov. 3. 18:18
 13/13 anonim ***** válasza:

#4: ezért is szokták a kenetes vizsgálatot ajánlani az orvosok, nem a vérvételeset, az 12 gyakori std-re vizsgál.

Amúgy én mindentől függetlenül std panelt kérek, ha kapcsolatba kerülünk, addig kizárólag gumival ismerkedünk.

nov. 4. 12:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!