Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ebben az esetben bunkó és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben bunkó és bizalmatlan suttyó a pasi?

Figyelt kérdés

Randizik egy nővel, akiről kiderül, hogy korábban hármasozott, meg volt pár alkalmi kalandja tinderről, de most már állítása szerint kiélte magát és monogám kapcsolatra vágyik.

A pasi viszont ezek után ajánlaná, hogy a nő menjen el STD-szűrésre, biztos ami biztos, mert ő "nem akar kockáztatni".

nov. 2. 20:09
A kérdező szavazást indított:
Nő vagyok, a pasi bunkó
Nő vagyok, a pasinak igaza van
Férfi vagyok, a pasas bunkó
Férfi vagyok, a pasasnak igaza van
25 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Azt std nem mutatja gi a gombákat candidákat meg ilyeneket. Csak a súlyos nyavajákat amiket amugyis észrevenne.
nov. 2. 20:13
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
#1 Ez mondjuk ebben a formában nem igaz. Van lappangási idő, illetve simán összekeverehtő jelek vannak. Sokan pedig ha elmúlnak az első jelek, nem mennek orvoshoz.
nov. 2. 20:31
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az egészség egy olyan dolog, amivel nem éri meg játszani meg viccelődni. Nem bunkó dolog, mert senki sem akar beteg lenni akár egy életre. A nemibetegség az nem vicc kategória. Amelyik ember nemtől függetlenül megsértődik ezen, az annyit is ér.
nov. 2. 20:35
 4/13 anonim ***** válasza:
39%

"(STD) laborvizsgálata nőknek és férfiaknak vérből

Ez a csomag szexuális úton terjedő fertőzések (szifilisz, HIV, HCV, HSV herpes simplex I-II) vizsgálatait tartalmazza"

Se gombák candida ecoli vagy herpesz vagy barmi olyat nem mutat ki amik a leggyakoribbak es szinte senki nem is steril es fertőzésveszelyesek.

Ergo ha épp nem félhalott betegsege van a tobbi siman terjed.

[link]

nov. 2. 20:39
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
Abban a formában kéne, hogy együtt mennek. Feltételezem, a pasi sem szűz, 1 partnertől vagy akár 1 alkalomból is el lehet kapni valamit, ugyanakkor a kalandozás sem jár törvényszerűen együtt nemi betegséggel.
nov. 2. 20:40
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A pasi gondolja jól. Van pár betegség, pl a hiv, ami akár 10 évig is teljesen tünetmentes, de fertőz.
nov. 2. 20:47
 7/13 anonim ***** válasza:
74%

A pasi elmegy szűrésre minden párjával együtt, függetlenül azok előéletétől? Ha nem, akkor suttyó és bizalmatlan, igen. Nem tudhatja, hogy az a partner, akinek csak 1-2, tartós kapcsolata volt, milyen férfiakkal feküdt össze, lehet az adott férfi már megfektetett 500 másik nőt is és a világ összes nemi betegségét hordozza, de ha a nőnek ő volt az első élménye, akkor már mindegy? Az a csaj már akkor nem ijeszti meg a kérdésben szereplő férfit? Bezzeg ha egy kalandozó (talán még felkészültebb, tehát védekezésre jobban odafigyelő) nő az már rizikó? Ez egyfajta stigmatizálása a szabad szexnek, legalábbis a nő részéről, és én ezt igenis zokon venném. Pedig nincs ilyen előéletem, egyébként, szóval nem a sértett önérzet szól belőlem, csak ez a fajta logikátlanság.

Nyilván egy nemibetegség szűrésnek mindig van helye, értelme új partnerek esetén, szóval nem ezt kérdőjelezem meg, csak a mögöttes gondolatot.

nov. 2. 21:00
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Az a legjobb és legtisztább, ha mindketten elmennek STD szűrésre!!
nov. 2. 21:02
 9/13 anonim ***** válasza:
81%

Gombát, e.coli fertőzést, stb. főképp nem szexuális úton lehet összeszedni.

A hüvelygomba legtöbbször antibiotikum kezelés eredményeképpen alakul ki, mivel megbolygatja a hüvelyflórát, vagy pedig fogamzásgátló mellett.

Az e.coli fertőzés pedig inkább húgyúti problémát okoz, és ennek sincs köze a partnerváltogató életmódhoz.

nov. 3. 03:01
 10/13 anonim ***** válasza:
42%

Azért a csaj is egy lúzer, hogy így kiteregette az előéletét a pasinak. Ezeket nem szabad elmondani, mert sok férfinak kisebbrendűségi komplexusa támad ettől, és azonnali szakítás lesz belőle. Szóval ha még csak szűrést akar, akkor az hagyján.

Nekem is volt alkalmi kalandom, és utána magamtól mentem el szűrésre. Főleg ha az ember lánya gyereket akar, azért nem árt ezeket tudni.

Ha tőlem ilyet kérne egy férfi, azt mondanám oké, de menjünk együtt.

nov. 3. 11:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!