Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hiába nézek ki jól,sportolok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiába nézek ki jól,sportolok mèg sincs sikerem az ismerkedésben?

Figyelt kérdés
Milyen okai lehetnek?
okt. 31. 03:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyakamat rá, hogy férfi.
okt. 31. 08:09
 12/15 anonim ***** válasza:

Hat ha pl nem ismersz meg új lányokat és vagy nem beszélgetsz úgy általában lányokkal (akikkel potenciálisan ismerkedhetsz) az nyilván nem segít.

Ha pl van egy ember, ő elmegy reggel dolgozni, ahol nem akar/ nem tud ismerkedni, aztán munka után elmegy mondjuk az edzőterembe, ahol szintén nem akar vagy nem tud valamilyen okból (olvastam itt mar olyat hogy valaki szerint kihivnák rá a rendőröket ha odamenne egy lányhoz stb), aztán hazamegy főz, elrendezi a napi dolgait stb. és így lényegében ki is fulladt a nap.

Mindez mondjuk kiegészül azzal hogy szociális életként férfiként van mondjuk 4 szintén férfi barátja akikkel néha leülnek valahova meginni egy sört és itt is csak egymással beszélnek. Plusz a "van hobbim" állítás ami azt takarja hogy szeret valami egyedül végezhető dolgot csinalni pl gaming.

Most ezek csak példák voltak de szerintem érzékelteti hogy elég sok dolgon múlhat. Nyilván az már az adott emberen múlik hogy ezeken megpróbál-e változtatni.

okt. 31. 09:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tuti férfi a kérdező. Önmagában ez nem elég semmire az ismerkedésben férfiként, csak magadnak előnyös egészségügyi szempontból, de ennyi.

Szóval ha nem "magadért" csinálod akkor csalódást fog okozni.

okt. 31. 10:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Hányszor hány uj emberrel találkozol? Ha nulla akkor ne csodálkozz.

En meg sportolok de el vagyok hizva mert ételfüggő vagyok és úgy kell magamrol levakarni embereket. Boldog vsgyok, magabiztos kisugárzássál, keves szavakkal, jó problémamegoldó készseggel

okt. 31. 10:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Csóró vagy.
okt. 31. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!